Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Ο λόγος που θα περάσουν χωριστά τις γιορτές

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Ο λόγος που θα περάσουν χωριστά τις γιορτές

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησαν ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York, λίγες μόλις ημέρες μετά τον τελικό του The Bachelor. Οι δυο τους αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο μέλλον της σχέσης τους και το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Παράλληλα ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως θα περάσουν χωριστά τις γιορτές, καθώς η Αθηνά θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, ενώ εκείνος θέλει να περάσει χρόνο με τους συγγενείς του.

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω την εξέλιξη των πραγμάτων σε άλλες συνθήκες. Αυτές που θέλει στην καθημερινότητα τα ζευγάρια να περνούν χρόνο μαζί και να βιώνουν καινούρια πράγματα. Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς στον γάμο και τα παιδιά, είναι κάτι που το θέλει πάρα πολύ. Όμως, όπως της είπα πριν από λίγες ημέρες, θα πρέπει να βιώσουμε κάποια πράγματα πρώτα και μετά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να δούμε αν τελικά μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, που είναι πολύ σημαντικό, καθώς μιλάμε για μία ολόκληρη ζωή» είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Είναι πρόβλημα γιατί εγώ μένω στην Αμερική και ο Αλέξης μένει εδώ. Θα δούμε τι θα γίνει» συμπλήρωσε η Αθηνά, που είπε στη συνέχεια: «Τρόμαξα όταν είδα την Άννα στον τελικό και μετά όταν ο Αλέξης είπε το όνομα μου, έτρεξα για μία αγκαλιά γιατί είναι ο άνθρωπός μου».

Από την άλλη, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε ότι όταν απέρριψε την Άννα ένιωσε πως ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.

Όσον αφορά στην πρόταση γάμου, ο Αλέξης Παππάς σχολίασε: «Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Είπα και στην Αθηνά πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα. Δημιουργούνται αποστάσεις. Όπως είναι η Αμερική. Δεν θέλω να κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Στις γιορτές εγώ έχω την ανάγκη να είμαι μαζί με την οικογένειά μου. Αν είναι εδώ η Αθηνά θα κάνουμε μαζί γιορτές. Η Αθηνά δεν έχει γνωρίσει ακόμη τη μητέρα μου».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια