Αλέξης Παππάς: Γιατί είπε «ναι» στο Bachelor και γιατί χώρισε από την Αλέσια

Αλέξης Παππάς: Γιατί είπε «ναι» στο Bachelor και γιατί χώρισε από την Αλέσια

Ο πιο περιζήτητος εργένης μετά το βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο αναζητώντας τη γυναίκα που θα του κλέψει την καρδιά

Είναι ηθοποιός και το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Και φαίνεται πως φέτος η τηλεοπτική χρονιά του ανήκει καθώς ο Αλέξης Παππάς, είναι ο περιζήτητος εργένης του «Bachelor 2». Του ριάλιτι αγάπης που κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στο σόου της αγάπης ενώ μίλησε και για τον χωρισμό του από Αλέσια Ντέμετζ.

Δεν είπα «ναι» στο για να αποδείξω κάτι στον κόσμο. Ο λόγος ήταν η ανάγκη μου να βιώσω μια νέα εμπειρία που έχει να κάνει με τα συναισθήματα. Η εποχή μας, η πρόοδος της τεχνολογίας, όλα μας σπρώχνουν σε έναν μοναχικό τρόπο ζωής, που γίνεται ακόμα πιο αφόρητος αν συνυπολογίσεις και την κατάσταση της πανδημίας, της καραντίνας, του εγκλεισμού κ.λπ. Όλα αυτά δεν μας επιτρέπουν να κυκλοφορούμε έξω ελεύθερα βιώνοντας εκατό τοις εκατό αυτό που θέλουμε. Το να βρίσκεσαι αυτή την εποχή σε έναν χώρο προστατευμένο και να μπορείς να επικοινωνείς καθημερινά τα συναισθήματά σου σε κάποιους ανθρώπους είναι ένα απίστευτο προνόμιο, μια πολυτέλεια.

Θυμάμαι πάντως πως στις αρχές Μαΐου, όταν σε ρωτούσαν για το , έλεγες «μα πώς να πάω, αφού υπάρχει στη ζωή μου η Αλέσια;». Τι έγινε και άλλαξες γνώμη;
Η σχέση μου με την Αλέσια Ντέμετζ ήταν ένας κύκλος ο οποίος ολοκληρώθηκε. Έτυχε να ολοκληρωθεί λίγο πριν μου κάνουν την πρόταση για το The Βachelor. Eννοείται πως όταν είμαι σε σχέση με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να βάλω στην εξίσωση και άλλον έναν ή την επιλογή να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου με άλλες κοπέλες. Δεν το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα.

Γιατί χωρίσατε; Δημοσιεύτηκε ένα γράμμα σου στο οποίο μιλούσες για τρίτο πρόσωπο από τη δική της πλευρά. Η Αλέσια, ωστόσο, το αρνήθηκε δημοσίως.
Υπήρχαν σοβαροί, ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση, θα μου επιτρέψεις, όμως, να μην μπω τώρα σε αυτή τη συζήτηση. Άλλωστε, δεν έχει πια κανένα νόημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο The Bachelor, βρίσκομαι εδώ ψυχή τε και σώματι και έχω εστιάσει στο να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά.

Ο λόγος που επιμένω είναι γιατί –παρότι γνωριζόσασταν πολύ λίγο– είχε ακουστεί πως συζητούσατε για γάμο.
Θεωρώ πως για να φτάσουν δυο άνθρωποι να μιλάνε για γάμο, θα πρέπει η σχέση τους να έχει περάσει από διάφορα κύματα. Να έχει δοκιμαστεί στις δυσκολίες αλλά και στις χαρές, στα πράγματα που κάνουν τον καθένα μας να χαμογελάει. Αν αυτό δεν επιτυγχάνεται, δεν μπορούμε βεβαίως να μιλάμε για γάμο.

Μα νομίζω πως είχατε δώσει ένα «ραντεβού» για να παντρευτείτε στις 25 Μαρτίου.
Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας στο Survivor δεν πίστευα πως θα αντέξω πάνω από 1-2 μήνες, επειδή τα άλλα παιδιά ήταν πιο αθλητικά και σκληραγωγημένα. Είχαμε δώσει, λοιπόν, με την Αλέσια ένα άτυπο ραντεβού για να ξαναβρεθούμε γύρω στα μέσα Μαρτίου.

Άρα δεν είχε γίνει κουβέντα για γάμο.
Όχι! Eίχαμε μιλήσει όμως για το πώς θα ήταν η ζωή μας αν ήμασταν για πάντα μαζί. Αυτό στο πλαίσιο της γενικής κουβέντας που κάνεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο βλέπεις πως έχετε επικοινωνία. Και συζητάτε όχι μόνο το πού θα πάτε ή το τι θα φάτε ή το πού θα ταξιδέψετε αλλά και άλλα πράγματα, που είναι στα όρια της φαντασίας. Αυτό νομίζω ότι όλοι το κάνουμε στις σχέσεις μας. Να σου πω κάτι; Παιχνίδια στον έρωτα που μπορεί να επηρεάσουν συναισθηματικά ανθρώπους εγώ δεν κάνω.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια