Απλά σημάδια που λένε τι θέλει να σας πει το μωρό σας

Απλά σημάδια που λένε τι θέλει να σας πει το μωρό σας

Για τους νέους γονείς, μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες είναι η κατανόηση του τι πραγματικά προσπαθεί να πει το μωρό τους! αν είστε έμπειρος, καταλαβαίνετε πράγματα, αλλά αν δεν είστε, μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες! Εδώ είναι μερικά βασικά σημάδια που αποκαλύπτουν τι μπορεί να θέλει το μωρό σας αυτή τη στιγμή!

1. “Neh”- Είμαι πεινασμένος – ο ήχος που κάνουν όταν το μωρό ανοίγει το στόμα της και σπρώχνει τη γλώσσα της λέγοντας ότι πεινάει.

2. “owh” –Νυστάζω – Λοιπόν, αυτό είναι εύκολο να βρεθεί, διότι όπως και όλοι οι ενήλικες, απλώς χασμουριούνται για να δείξουν ότι νυστάζουν.

3. ” Heh” – Αισθάνομαι άβολα – Το μωρό κάνει μικρές κινήσεις σαν να χτυπάει τα χέρια και το πρόσωπό του μακριά από το άτομο που δεν ξέρει κάνοντας τον ήχο.

 

Παρατήρησε τη συμπεριφορά τους

Ένα πράγμα που όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι τα μικρά παιδιά είναι ευαίσθητα στο περιβάλλον τους. Έτσι κάθε φορά που μιλάς δυνατά γύρω τους, φοβούνται! Κάθε μικρή κίνησή τους μπορεί να υποδηλώνει ότι καταλαβαίνουν απλώς το περιβάλλον τους, οπότε μην πανικοβάλλεσαι κάθε τόσο.

Ο τρόπος που κλαίνε

Τα μωρά κλαίνε επίσης με διαφορετικό τρόπο. Το γεγονός είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε τι ζητούν με ποιο τρόπο. Τώρα εδώ είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει!

1. «Κλάμα» που δείχνει οτι θέλει αγκαλιάΌταν κλαίνε θέλουν οι γονείς τους να τα πάρουν, ώστε να μην θέλουν να μείνουν μόνα τους, θα κλαίνε για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά θα σταματήσουν για 20 δευτερόλεπτα για να περιμένουν τα αποτελέσματα.

2. «Κλάμα» που δείχνει οτι πεινάειΜε αυτόν τον τρόπο, πολλοί γονείς μπερδεύονται για το γιατί κλαίνε, οπότε πρέπει να γνωρίζετε ότι το μωρό μπορεί να περιστρέφει το κεφάλι του ή να κάνει ήχο χτυπώντας τα χεράκια του, ώστε να γνωρίζετε ότι πεινάει.

3. «Κλάμα» που δείχνει οτι θέλει να κοιμηθείΑυτή τη φορά το μωρό θέλει να κοιμηθεί και θα ακούγεται σαν κλαψούρισμα ή χασμουρητό, υποδεικνύοντας ότι θέλουν απλά να κοιμηθούν.

 

Οι κινήσεις που κάνει

1. Πιάνει τα αυτάκια του Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μωρά αγγίζουν συχνά τα μέρη του σώματός τους που δείχνει μόνο ότι εξερευνούν την περιοχή του σώματός τους και εάν το κάνουν συνεχώς, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

2. Σφίγγει τη γροθιά του Λοιπόν, όταν παρατηρήσετε αυτήν την κίνηση στο μωρό σας, αυτό σημαίνει μόνο ότι πεινάει, οπότε προσπαθήστε να ηρεμήσετε την πείνα τους.

3. Σηκώνει τα ποδαράκια τουΑυτό μπορεί να είναι το σημάδι του πόνου στην κοιλιά και το μωρό προσπαθεί να ανακουφίσει την ταλαιπωρία σηκώνοντας τα πόδια του.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια