ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΜΗΤΕΡΑ ΕΣΦΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 3 ΚΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΜΗΤΕΡΑ ΕΣΦΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 3 ΚΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ

Μια γυναίκα από το Λος Άντζελες κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της μέσα στη δικαστική μάχη με τον πατέρα τους για την επιμέλεια.

Η 30χρονη Liliana Carrillo ήταν να αφήσει τα παιδιά στον πρώην της την Κυριακή. Την προηγουμένη όμως τα παιδιά βρέθηκαν σφαγμένα μέσα στο διαμέρισμα, όπως δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας Erik Denton στους Los Angeles Times.

Ο Denton αποκάλυψε ότι διεκδικούσε την επιμέλεια των παιδιών, ηλικίας 3 ετών, 2 ετών και 6 μηνών, όταν η Carrillo άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα.

«Η Liliana ήταν πολύ άρρωστη, δεν ήταν ο εαυτός της, ήταν εδώ και πολλούς μήνες που δεν ήταν στα καλά της», δήλωσε η ξαδέρφη του Denton, Teri Miller, στον σταθμό KTTV.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο πατέρας είχε επικοινωνήσει αρκετές φορές με την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες της πολιτείας, καθώς ανησυχούσε πολύ για την ψυχική κατάσταση της πρώην του. Έλεγε σε όλους πως η Carrillo «χρειαζόταν βοήθεια».

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ: «ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ, ΤΑ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΝΙΞΑ»

Δικαστικά έγγραφα, που παραθέτουν οι Los Angeles Times, δείχνουν ότι ο Denton προσπάθησε να πάρει την επιμέλεια των δύο κοριτσιών και του αγοριού την 1η Μαρτίου. Ζήτησε επίσης την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη της Carrillo.

Εκείνη, ως απάντηση, αιτήθηκε στις 12 Μαρτίου την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, στη βάση της ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκδίκαση της δικής του αξίωσης ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου. Οι γείτονες ανέφεραν πως τα παιδιά ζούσαν κυρίως με τη γιαγιά τους και ήταν αυτή που ανακάλυψε τα πτώματα.

Η Carrillo συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα μετά το έγκλημα, προσπαθώντας να διαφύγει. Εγκατέλειψε το όχημά της και επιβιβάστηκε σε διερχόμενο αυτοκίνητο υπό την απειλή όπλου.