Γέννησε ξαφνικά στον καναπέ του σπιτιού της…δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος!

Γέννησε ξαφνικά στον καναπέ του σπιτιού της…δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος!

Μπορεί να φαίνεται περίεργο και όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μια γυναίκα μπορεί να φτάσει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη χωρίς να το καταλάβει, μέχρι να έρθει η στιγμή να γεννήσει!

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Cheryl Warsop η οποία γέννησε ένα υπέροχο κοριτσάκι εκεί που καθόταν αμέριμνη στο σαλόνι της.

Η πανευτυχής μαμά, που έχει ακόμη δύο παιδάκια, έμαθε για την εγκυμοσύνη της στις 34 εβδομάδες και δύο εβδομάδες μετά, το μωρό αποφάσισε να βγει μόνο του πριν προλάβει να έρθει βοήθεια.

«Αιφνιδιάστηκα όταν μου είπαν ότι είμαι έγκυος», λέει η ίδια, «και μάλιστα 34 εβδομάδων, αφού δεν είχα συμπτώματα και είχα πάρει ελάχιστο βάρος. Λίγες μέρες μετά, ένιωσα πόνους και κάλεσα ασθενοφόρο. Δευτερόλεπτα αργότερα, κατάλαβα ότι ήταν αργά – αυτό που ένιωθα ήταν το μωρό που έβγαινε. Γέννησα κυριολεκτικά μόνη μου στον καναπέ».

Μετά από λίγα λεπτά, έφτασε το ασθενοφόρο και μετέφερε την εμβρόντητη μαμά και το νεογέννητο κοριτσάκι της στον νοσοκομείο για να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα. Αν και σχετικά πρόωρο στις 36 εβδομάδες, το μωρό χαίρει άκρας υγείας και το ίδιο και η μαμά.

«Ήταν αληθινό σοκ», λέει η Cheryl, «αλλά όλα πήγαν καλά και είμαι πανευτυχής. Μπορώ ακόμα και να γελάσω με αυτό που μου συνέβη».

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια