Διοργάνωσαν κηδεία στον κολλητό τους… επειδή βρήκε κοπέλα και εξαφανίστηκε

Διοργάνωσαν κηδεία στον κολλητό τους… επειδή βρήκε κοπέλα και εξαφανίστηκε

Με τον πιο αναπάντεχο τρόπο ήθελαν οι κολλητοί να παραπονεθούν για το ότι ο φίλος τους βρήκε κοπέλα και του στήσανε… κηδεία.

Κάποιος δεν περνάει πολύ χρόνο με την παρέα του κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.Όλοι έχουμε αυτόν τον σχεσάκια φίλο που όταν ξεκινάει «κάτι χαλαρό» καταλήγει σε σοβαρό και… μην τον είδατε μετά. Σταματάει να έρχεται σε εξόδους, ρίχνει διαρκώς άκυρα με χαζοδικαιολογίες και είναι κολλημένος σαν βδέλλα στο νέο του αμόρε.

Συνήθως κάτι τέτοια άτομα καταλήγουν είτε χωρίς φίλους, είτε γίνοναι το αντικείμενο κραξίματος της παρέας. Όχι όμως ο Ellis Russell. Κι αυτό γιατί το δικό του παρεάκι αποφάσισε να στείλει με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο το μήνυμά του, διοργανώνοντας μια κηδεία.

Παρόλο που ο Ellis, μόνο νεκρός δεν ήταν…


Το concept της κηδείας στηριζόταν στο ότι ο ίδιος μόλις μπήκε σε μία νέα σχέση και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στην κοπέλα του παρά στα φιλαράκια του. Κάτι που σήμαινε ότι εξαφανιζόταν από το κοινό chat και τον έψαχναν κάθε φορά βγάζοντας σήμα στο Amber Alert. Τον έπαιρναν 100 τηλέφωνα μέχρι να το σηκώσει ή τον ενημέρωναν για σχέδια ΣΚ κάνα μήνα πριν, για να υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα να συμμετάσχει σε αυτά. Τα ξέρεις. Δεν περιμένεις εμένα να σου τα πω.

Καλοστημένη κηδεία για τον κολλητό τους

Προκειμένου λοιπόν η παρέα του Ellis να το κάνει λίγο πιο μελοδραματικό, αποφάσισε να τον «αποχαιρετήσει» με ένα καλοστημένο μνημόσυνο. Μακάβριο, αλλά τέρμα συμβολικό!

Σαν να μην έφτανε αυτό μάλιστα, ένα μέλος της παρέας, ο Aled, έβγαλε και λόγο:

“Μέχρι πρότινος είχαμε τον καλό μας φίλο Ellis Russell, που τον βλέπαμε καθημερινά. Πρόσφατα μπήκε σε σχέση αποφασίζοντας να κρατήσει επαφές μαζί μας μόνο μέσω WhatsApp, ώστε να περνάει περισσότερο χρόνο με την κοπέλα του και τη γάτα. Κάτι που για όλη την παρέα είναι ξεκάθαρα μη αποδεκτό. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια κηδεία, όχι για τον πραγματικό του θάνατο, αλλά για τον θάνατό του σαν φίλο. Ευχόμαστε να τον αναστήσουμε στο τέλος, αλλά για τώρα ας αναπαυθεί εν ειρήνη!”

Στη συνέχεια, για να το κάνουν ακόμη πιο πιστευτό, η παρέα έβαλε τα καλύτερα κουστούμια προς τιμήν του… αδικοχαμένου Ellis και μαζεύτηκε σε μια αυλή, για να αποδώσουν φόρο τιμής στο παλιό τους φιλαράκι.

Το κερασάκι πάντως στην τούρτα ήταν ξεκάθαρα το – παραπάνω από – αληθοφανές φέρετρο που έφτιαξαν και το οποίο έγραφε:
“Αναπαύσου εν ειρήνη Ellis
1994 – 2021”

Λίγα κεράκια αριστερά και δεξιά και να τη η κηδεία. Μια αρκετά περίεργη και πρωτότυπη ιδέα που δεν έχουμε μάθει ακόμη αν άρεσε στον Ellis.

κηδεία

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια