«Είμαι χωρισμένη με παιδιά και ο φίλος μου, μου ζητάει παιδί ενώ δεν θέλω. Τόσο δύσκολο είναι να κανει στείρωση;»

«Είμαι χωρισμένη με παιδιά και ο φίλος μου, μου ζητάει παιδί ενώ δεν θέλω. Τόσο δύσκολο είναι να κανει στείρωση;»

Καλημέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι απεγνωσμένα τη βοήθειά σας. Με λένε Μαρία και είμαι χωρισμένη εδώ και 8 χρόνια με δύο παιδιά. Το διαζύγιό μου θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο επεισοδιακά που έχουν υπάρξει στον κόσμο και κατάφερα μετά από πολλά χρόνια επιτέλους να απαλλαγώ από αυτόν τον άνθρωπο που ήταν ο πιο τοξικός που έχω γνωρίσει. Δεν σεβάστηκε εμένα, δεν σεβάστηκε τα παιδιά μας, δεν σεβάστηκε ούτε ιερό ούτε όσιο. Μέχρι να καταφέρω να απαλλαγώ από εκείνον πέρασαν πολλά χρόνια αλλά σήμερα είμαι επιτέλους ελεύθερη και ωραία με έναν εξαιρετικό σύντροφο που λατρεύει και είναι πραγματικός πατέρας για τα παιδιά μου.

Θεωρεί τα παιδιά μου, παιδιά του και μου ζητάει επίμονα να κάνουμε και ένα παιδί δικό μας και ας μην είμαστε παντρεμένοι. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να ξαναπαντρευτώ. Το δοκίμασα και απέτυχα παταγωδώς. Το θέμα είναι ότι ούτε να ξαναπαντρευτώ θέλω, ούτε όμως και να κάνω άλλο παιδί. Έχω ήδη δύο και είμαι πολύ ευχαριστημένη, δεν με ενδιαφέρει να ξαναγίνω μάνα.

Διαβάστε επίσης:  «Η μάνα μου με πήγε με τη βία να με ελέγξουν αν είμαι παρθένα»

Προσπαθώ να το εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει για μένα αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Δεν σέβεται τα θέλω μου ούτε τα βάσανα που πέρασα με τον πρώην άντρα μου και επιμένει να γίνει πατέρας όχι ότι τον κατηγορώ. Νέο παιδί είναι, μικρότερος από μένα και φυσικό είναι να θέλει να κάνει τη ζωή του και οικογένεια απλά εγώ δεν είμαι η κατάλληλη. Του έχω δώσει το ελεύθερο όποια στιγμή το θελήσει να βρει μία άλλη κοπέλα που θα έχει τις ίδιες επιθυμίες και τα ίδια όνειρα με εκείνον αλλά εκείνος επιμένει ότι μόνο εμένα θέλει. Μία λύση υπάρχει. Αν θέλει τόσο πολύ να μείνει μαζί μου πρέπει να κάνει στείρωση.

Διαβάστε επίσης:  «Η μάνα μου με πήγε με τη βία να με ελέγξουν αν είμαι παρθένα»

Τουλάχιστον εγώ από τη μεριά μου είμαι ξεκάθαρη, σέβομαι αυτό που θέλει και του δίνω το ελεύθερο να χωρίσουμε ήρεμα και ωραία χωρίς εντάσεις, εντελώς φιλικά και να κάνει την οικογένεια που τόσο θέλει με μία άλλη γυναίκα εκείνος όμως δεν μου δίνει το ελεύθερο της επιλογής. Δεν σέβεται όλα όσα πέρασα και θέλει να γίνει το δικό του. Δεν θα του περάσει. Θα μου πείτε στείρωση κάνουμε στα κατοικίδιά μας και όχι στον άντρα μας αλλά από τη στιγμή που δεν θέλω άλλο παιδί και εκείνος θέλει οπωσδήποτε να είναι μαζί μου η στείρωση είναι η μοναδική λύση. Αντισύλληψη και τέτοια δεν θέλει γιατί καίγεται να γίνει πατέρας οπότε όπως καταλαβαίνετε, στείρωση και άγιος ο Θεός.

Διαβάστε επίσης:  «Η μάνα μου με πήγε με τη βία να με ελέγξουν αν είμαι παρθένα»

Δεν αντέχω να το ξαναπεράσω όλο αυτό. Στη γειτονιά μας έχουμε έναν εξαιρετικό γιατρό ουρολόγο-ανδρολόγο. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τον πάρω ένα τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού. Δεν θα του το φέρω προ τετελεσμένου. Θα το συζητήσω μαζί του πρώτα αλλά αν δεν θέλει να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αν θέλει να είναι μαζί μου μόνο αυτή η λύση υπάρχει ή το δέχεται ή όχι.

Μαρία

Πηγή:singleparent

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια