ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ούτε χρόνο δεν άντεξε η Ελένη Μενεγάκη μακριά από την τηλεόραση και τις πρωινές εκπομπές, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει ξανά στις οθόνες!

Η επιστροφή της ανακοινώθηκε από το MEGA, το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε μία τηλεοπτική καριέρα 30 ετών, λίγους μόλις μήνες μετά το προσωρινό της “αντίο” από την πρωινή ζώνη, αλλά… οριστικό από τον Alpha, όπου εργάστηκε για 15 χρόνια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του MEGA, “οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο πρόγραμμα της σεζόν 2021-2022”, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στο περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσιάζει.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη:

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.»