Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε να γίνω το άλλοθί της – Μου είπε να πω ότι ήμασταν μαζί» αποκαλύπτει ο 36χρονος

Επίθεση με βιτριόλι: «Ήθελε να γίνω το άλλοθί της – Μου είπε να πω ότι ήμασταν μαζί» αποκαλύπτει ο 36χρονος

Νέες αποκαλύψεις για την 36χρονη, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Οι αρχές ερευνούν έναν άνδρα ως ύποπτο για συνεργό της κατηγορούμενης στην επίθεση, ο οποίος όμως μέσω του δικηγόρου του δηλώνει πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση.

Ο δικηγόρος του άνδρα, Α. Κούκιος, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, υποστήριξε πως η κατηγορούμενη επιχείρησε ανεπιτυχώς να δημιουργήσει ένα άλλοθι για τον εαυτό της. Όπως είπε, ο πελάτης του εξετάστηκε από την αστυνομία, ερευνήθηκε το σπίτι και η οικογενειακή επιχείρηση και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, φορητοί υπολογιστές κι ένα όπλο που κατείχε νόμιμα, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Επιβεβαίωσε πως η 36χρονη ζητούσε επίμονα από τον πελάτη του να παρακολουθεί την Ιωάννα, ενώ τον ρωτούσε πού θα μπορέσει να βρει συσκευή GPS αλλά και βιτριόλι.

Όπως τόνισε ο κ. Κούκιος, ο πελάτης του δεν είχε συνδέσει την ερώτηση για το βιτριόλι με την παρακολούθηση της Ιωάννας και ποτέ δεν έμαθε αν τελικά η κατηγορούμενη είχε καταφέρει να προμηθευτεί την καυστική ύλη.

Ο ίδιος περιέγραψε την 36χρονη ως μια γυναίκα που αντιδρά σπασμωδικά όσον αφορά στα ερωτικά της θέματα, χειριστική και εμμονική.

Επειδή ακριβώς δεν του άρεσε αυτή η συμπεριφορά, ισχυρίζεται πως προσπαθούσε να την αποφύγει και κάθε φορά που εκείνη τον ρωτούσε αν παρακολούθησε τον 40χρονο ή την Ιωάννα, εκείνος της έλεγε ψέματα ότι το είχε κάνει και δεν είχε διαπιστώσει τίποτα ύποπτο.

Όσον αφορά στην κλήση που δέχθηκε από την κατηγορούμενη μετά την επίθεση, υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του ότι τον πήρε αρκετές φορές και την τελευταία, που ήταν στις 03:00 τα ξημερώματα, απάντησε κι εκείνη του είπε «Πες πως ήμασταν μαζί» και το έκλεισε.

Σε ερώτηση τέλος γιατί δεν πήγε στην αστυνομία όταν έγινε γνωστή η επίθεση και η ταυτότητα του θύματος, ο δικηγόρος του 36χρονου είπε πως ο πελάτης του ισχυρίζεται πως η κατηγορούμενη του είχε δείξει μια

φωτογραφία της κοπέλας που ήθελε να παρακολουθεί, στην οποία όμως δεν αναγνώρισε την Ιωάννα.

Δήλωσε ότι είναι στη διάθεση των αρχών για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια