Επίθεση με βιτριόλι: Λύνει τη σιωπή της η χαρτορίχτρα – «Δεν θυμάμαι να μου έχει πει για καμία Ιωάννα – Καλύτερα να τη σκότωνε»

Επίθεση με βιτριόλι: Λύνει τη σιωπή της η χαρτορίχτρα – «Δεν θυμάμαι να μου έχει πει για καμία Ιωάννα – Καλύτερα να τη σκότωνε»

Λύνει τη σιωπή της η 88χρονη χαρτορίχτρα, την οποία συμβουλευόταν η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” του Mega, η Αργυρώ Χατζιάδη παρουσιάζει από τη δική της πλευρά τη σχέση της με την κατηγορούμενη, λέγοντας πως δεν της φάνηκε ούτε ασταθής ψυχολογικά, ούτε τρελή…

«Έναν άνθρωπο που βλέπεις δεν μπορείς να καταλάβεις μέσα του τι τρέφει και τι κάνει. Ένας ψυχολόγος ίσως μπορέσει. Κάθε μυστήρια, ότι θέλει… Πώς να σ’ το δώσω να το καταλάβεις… Να μου δώσει την εντύπωση ότι ξέρεις τίποτα; Ήτανε τρελή, ήταν για… νορμάλ την είδα. Δεν μου φάνηκε περίεργη, έτσι; Πώς να σ’ το δώσω να καταλάβεις; Μία τρελή γυναίκα χωρίς να κάνει τίποτα… Το τι ήθελε να μάθει και το τι έτρεφε μέσα της, εντάξει, δεν μπορούσες να καταλάβεις. Δηλαδή να σου κάνει εντύπωση το τι λέει, το τι κάνει, αχ αυτό που είπε άρα είναι παράξενη… Μήπως είναι τρελή, μήπως είναι…», λέει η χαρτορίχτρα.

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι μία ανοιχτόχρωμη που τον σκέφτεται» – Οι απίστευτοι διάλογοι της 36χρονης με τις χαρτορίχτρες

Σύμφωνα με την 88χρονη Αργυρώ, η 36χρονη πήγαινε σ’ εκείνη για έναν άνδρα με τον οποίο ήταν εκείνο τον καιρό ερωτευμένη. Μάλιστα, η ίδια δεν ήθελε λεφτά, αλλά η κατηγορούμενη της άφησε με το ζόρι ένα 20ευρω…

«Ήθελε να μάθει για κάποιον που αγαπούσε»

χαρτοριχτρα

«Με μία κοπέλα ήρθε, τη φίλη της. Ήθελε να της πω, φαίνεται, τα χαρτιά. Εγώ βέβαια την έχω κόψει τη δουλειά αυτήν, αλλά πολλές ξέρεις, έρχονται σπίτι και λέω: “Ωραία να σ’ τα πω και εγώ δεν θέλω χρήματα ούτε τίποτα. Λοιπόν, εκείνη μου άφησε ένα εικοσάρικο με το ζόρι, γιατί εγώ δεν δουλεύω τώρα. Της λέω ναι, γιατί τι είχα σκοπό να πω; Για τα ελληνοτουρκικά; Μιλάω ειλικρινά, λόγω τιμής.

Ήρθε με τον αδερφό της από εδώ πριν από πολλά χρόνια, άλλη μία φορά ή αυτή τη φορά που σου λέω. Τώρα τι μπορεί να έχουν και τι μπορεί να λένε, αν πίστευε καμία… Ήθελε να μάθει για κάποιον που αγαπούσε, για έναν άλλο που είχε προηγουμένως. Απλά ήρθε νομίζω να δει αν αυτός την θέλει ή δεν την θέλει, όχι ο τωρινός, ο παλιός. Το τι έκανε με τον τωρινό δεν ξέρω».

Σήμερα η χαρτορίχτρα της 36χρονης αρνείται οποιαδήποτε σχέση της με… μάγια και μαντζούνια.

«Εμένα δεν μου είπε αν της έχουνε κάνει μάγια. Δεν μου είπε τέτοια πράγματα, αν της έχουνε μάγια. Δεν μου είπε τίποτα. Απλώς ένα χαρτί είδε, της είπα και έφυγε. Τώρα παραπάνω για άμμο και για τέτοια δεν έχω υπόψιν μου. Εγώ της είπα το χαρτί και έφυγε, συμβουλές και τέτοια δεν της έδωσα, δεν με ρώτησε και η ίδια. Εμένα ούτε μαντζούνια, ούτε μανδραγόρες, ούτε τίποτα, να της πω εγώ από πού να πάει να τα πάρει. Γιατί μου είπε και θα φανεί περίεργο να το μαγνητοφωνήσει, όχι.

Γιατί και στην Κύπρο που πήγαινα κάποτε οι Κύπριες θέλανε να το βάλεις να το ηχογραφούνε πάντοτε το 90% γιατί θέλανε να το ξανά ακούσουνε. Δεν ξέρω, για να το επαναλάβουνε, να δουνε ακριβώς τι τους είπα και μου λέγανε “Να το αφήσω;”, ναι. Αν είχα εγώ καμία πονηριά ή τίποτα δεν θα τους έλεγα “Άσ’ το”. Δεν είχα τίποτα να κρύψω. Έγκλημα θα έκανα εκείνη την ώρα;».

Επίθεση με βιτριόλι: Από τα μαντζούνια… στο βιτριόλι – Aποκαλυπτικές συνομιλίες της 36χρονης Εφης και της χαρτορίχτρας

«Καλύτερα να τη σκότωνε, τώρα τη δολοφονεί κάθε μέρα»

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Όμως, όπως σήμερα ισχυρίζεται, δεν είχε δει ποτέ στα χαρτιά και δεν είχε ακούσει ποτέ από την 36χρονη κατηγορούμενη το όνομα του θύματος της επίθεσης με το βιτριόλι, το όνομα δηλαδή, της Ιωάννας.

«Σου μιλάω λόγω τιμής. Δεν μου έχει πει, τουλάχιστον δεν θυμάμαι, για να είμαι πιο ειλικρινής, έτσι; Δεν θυμάμαι να μου έχει πει για καμία Ιωάννα, και γιατί να μου πει για καμία Ιωάννα; Γιατί καμία φορά, απ’ ό,τι ξέρω εγώ, το ίδιο το μέντιουμ θα σου πει αν ήταν Ιωάννα ή Γιαννούλα πώς την λέγανε, το κατάλαβες; Δεν θα σου πει εκείνη αν θυμάσαι καμία, δεν ξέρω, εμένα τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι να μου έλεγε, αλλά και να μου έλεγε για Ιωάννα και ονόματα και τέτοια, με συγχωρείς πάρα πολύ, δεν είμαι και Θεός να σου πω για αυτόν που αγαπάς αν έχει φιλενάδα Ιωάννα ή όχι».

Όσο αφορά τη φρικτή πράξη της 36χρονης, η χαρτορίχτρα την καταδικάζει κατηγορηματικά:

«Είναι αμαρτία από τον Θεό η κοπέλα εκείνη που δεν σκοτώθηκε μία φορά, αλλά δέκα και κάθε μέρα, αλλά δεν ξέρω τον λόγο και αν το έκανε έτσι που λένε ή αν το έκανε αλλιώς, αυτό θα το κοιτάξει η αστυνομία. Εγώ δεν ξέρω αν το έκανε για εκείνη, αν το έκανε για να τη σκοτώσει, αν το έκανε… Αυτά δεν μπορώ να τα ξέρω. Μάνα είμαι, παιδιά έχω, καταλαβαίνω και σου λέω ότι την Ιωάννα αν τη σκότωνε καλύτερα. Κάθε μέρα τη δολοφονεί. Εκείνη και την οικογένειά της. Αλίμονο, αλίμονο».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια