Ηρακλής Τσουζίνοφ: Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ και με απειλούν. Μου λένε «θα σου βγάλουμε τα μάτια»

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ και με απειλούν. Μου λένε «θα σου βγάλουμε τα μάτια»

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο μεγάλος νικητής του GNTM της φετινής χρονιάς με μία απαράμιλλη και ξεχωριστή ομορφιά και ένα ταλέντο μοναδικό. Τη φετινή σεζόν γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του στο  GNTM.

Πρόσφατα μάλιστα το μοντέλο παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση με τη Μαρινέλα Ζύλα, επίσης πρώην παίκτρια του . Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έδωσε τη νέα του συνέντευξη στο Secret και των Παραπολιτικών και μίλησε στη Σάσα Σταμάτη«Με τη Μαρινέλα κάνουμε ότι κάνει ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Βγαίνουμε όποτε βρίσκουμε χρόνο, πηγαίνουμε για φαγητό, για μπάνιο… Δεν έχουμε κανονίσει διακοπές. Ίσως πάω Μύκονο, αλλά δεν είμαι party animal. Στη Μαρινέλα θαυμάζω την κατανόησή της προς εμένα, ειδικά στο χώρο μας.», παραδέχτηκε ο μεγάλος νικητής για την προσωπική του ζωή.

Όσο για τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε: «Δεν έχει έρθει η ηρεμία. Βγαίνω και θέλουν φωτογραφίες, με ρωτάνε, ενδιαφέρονται για μένα. Αυτό που με αιφνιδιάζει είναι ότι φτιάχνουν δικά τους ψεύτικα προφίλ και με απειλούν και μου λένε “θα σου βγάλουμε τα μάτια”. Δεν είναι ρατσιστικά, είναι ως προς τις επιτυχίες μου».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια