Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ
Είμαι πολύ πληγωμένη. Από μικρή στα βάσανα. Πάντα έτρωγα ξύλο από την μητέρα μου. Πάντα μου γυρνούσε τα λόγια, πάντα με πέρναγε για λάθος και χαζή. Σε διαφωνίες μου μαζί της έλεγε πάντα πως έχω άδικο, ενώ είχα ξεκάθαρα δίκιο.
Ως που με έφτασε στο σημείο να έχω παραιτηθεί και να περνάω τον εαυτό μου για ανίκανο. Έτρεχα σε ψυχολόγους και η μάνα μου μου έλεγε πως έφταιγα εγώ για την κατάντια της, που την έφτασα στο σημείο να με δέρνει επειδή ήμουν συνεχώς ένα γκρινιάρικο παιδί και ζωηρή. Κάποια μέρα που υπήρξε μια διαφωνία, με έφτυσε και μου είπε εκεί που φτύνω δε ξανά πατάω.
Στο γάμο μου, έπειτα, είχα φασαρίες γιατί με τη μικρή μου αδερφή είχα μια παρεξήγηση και με έκαναν ρεζίλι στο σόι του άντρα μου. Να προσθέσω πως τη μικρότερη αδερφή μου την υποστηρίζει πάντα! Όταν έχω δίκιο και απαιτώ σεβασμό, επειδή με περνά 11 χρόνια, παθαίνει κρίση πανικού και ουρλιάζει.
Μου μιλάει σαν να είμαι ένα σκουπίδι και όχι παιδί της! Πάντα προσπαθεί να μου ρίχνει στάχτη στα μάτια, λέγοντας πως η μάνα είναι μία και η μάνα πάντα έχει δίκιο και επειδή είναι μάνα μου δεν είναι σωστό να υποστηρίζω άλλους.
Όταν είχα προβλήματα πριν κάνα χρόνο με την πεθερά μου (τώρα τα έχουμε ξαναβρει και είμαστε καλύτερα από ποτέ) την έπαιρνε τηλέφωνο κ την έβριζε, παίρνωντας θέση σε όλα, ενώ δεν ήταν δουλειά της ό,τι διαφωνίες και να είχα με την πεθερά μου. Θέλω να προσθέσω πως με υποστηρίζει πολύ και μου δίνει πολύ αγάπη.
Είχα έπειτα μια μεγάλη διαφωνία με την αδερφή μου και πάλι και βέβαια πήρε το μέρος της και γύρναγε τα λόγια όπως τους συμφέρει. Ανακατεύεται στη ανατροφή τον παιδιών μου. Πόσες φορες άκουσα πως δε φέρομαι σωστά επειδή μαλώνω τα παιδιά μου ότανχρειάζεται. Δε τα δέρνω, όπως έκανε εκείνη με μένα. Και μετά νιώθω τύψεις πως δεν είμαι καλή μάνα, ενώ αγαπώ τα παιδιά μου και κάνω τα πάντα για εκείνα.
Πονάω πολύ, ήθελα πάντα μια μανούλα να με χαϊδεύει να με παίρνει αγκαλιά, να μου δίνει αγάπη! Ακόμα και τώρα φέρεται άσχημα, όπως  η μητέρα της έκανε σε αυτήν και δε το παραδέχεται.
Ευχαριστώ που με ακούσατε