Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έδειρε γιατρό γιατί δεν της έδινε «μαϊμού» χαρτί να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή!

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έδειρε γιατρό γιατί δεν της έδινε «μαϊμού» χαρτί να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή!

Θρασύτατη γυναίκα, ξυλοκόπησε γιατρό στο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, γιατί αρνήθηκε να της γράψει «μαϊμού» αναρρωτική για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μια γυναίκα εκτός εαυτού επιτέθηκε σε γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης γιατί αρνήθηκε να της κάνει… ρουσφέτι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, μία γυναίκα επιτέθηκε με γροθιές σε γιατρό στο «Παπαγεωργίου» γιατί αρνήθηκε να της χορηγήσει «μαϊμού» αναρρωτική άδεια για να γλιτώσει την εφορευτική επιτροπή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.


Κατά πληροφορίες η γυναίκα πήγε με τον σύζυγό της στα Επείγοντα του νοσοκομείου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής, καθώς είχε διοριστεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Ο γιατρός προφανώς και της αρνήθηκε, αλλά εκείνη δεν το πήρε και πολύ καλά. Τον γρονθοκόπησε στον αυχένα, τον καθύβρισε κι ο σύζυγός της την σιγοντάριζε τραμπουκίζοντας τον γιατρό και ζητώντας του επιτακτικά «το χαρτί».

«Εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως», ανέφερε στο ThessToday.gr ο γιατρός-θύμα της επίθεσης, Απόστολος Ανθόπουλος.

«Νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχθηκα δύο – τρία χτυπήματα. Παρενέβησαν οι πολίτες και την απομάκρυναν σε πρώτη φάση, ενώ ο σύζυγός της σε έντονο ύφος ζητούσε επιτακτικά τη χορήγηση της άδειας» τόνισε ο κ. Ανθόπουλος.

Ο γιατρός ενημέρωσε τη διοίκηση του νοσοκομείου, υπέβαλλε μήνυση στη γυναίκα και η υπόθεση θα οδηγηθεί στα αστικά δικαστήρια.