Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα βρεθώ στο δικαστήριο για να δει την καταστροφή που προκάλεσε»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα βρεθώ στο δικαστήριο για να δει την καταστροφή που προκάλεσε»

«Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως – Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά», είπε σε δήλωσή της στο Open

Με δήλωσή της στο Open, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους θα παρευρεθεί στη δίκη της 36χρονης, η οποία της επιτέθηκε με βιτριόλι, προσθέτοντας πως δεν είναι σίγουρη αν καταφέρει να το διαχειριστεί.

Συγκεριμένα, η Ιωάννα είπε: «Η απόφαση μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για έμενα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές.

Πιστεύω πως η τιμωρία της πρέπει να είναι παραδειγματική και να υπογραμμιστεί η μηδενική ανοχή της κοινωνίας και των θεσμών σε πράξεις μιμητισμού.

Δεν είμαι σίγουρη πως θα μπορέσω να το διαχειριστώ, θα προσπαθήσω όμως. Επενδύω πάντα στη στήριξη της οικογένειάς μου και στην αγάπη του κόσμου, διότι για έμενα τέτοιου είδους άξιες έχουν σημασία και όχι η επιφανειακή ομορφιά. Πρέπει νομίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσουμε ως κοινωνία τα πρότυπα που προβάλλουμε στα παιδιά μας και στους νέους».

Σημειώνεται πως η δίκη της υπόθεσης ξεκινά την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια