Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με νέα ανάρτησή της στο στέλνει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας. Η νεαρή γυναίκα ποζάρει χαμογελαστή, δείχνοντας το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα.

Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου νιώθει ανακούφιση που έδειξε ξανά το πρόσωπό της και γράφει: «Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.

Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!».


Πριν από λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι και μίλησε για τη στιγμή της επίθεσης, αλλά και την πρώτη φορά που είδε το πρόσωπό της στον καθρέπτη. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.


«Τα πρώτα βράδια στο νοσοκομείο είχαν πολύ πόνο, πολλά ερωτηματικά, απελπισία. Προσπαθούσα απλά να κρατηθώ στη ζωή. Είμαι μεγάλη λάτρης της ζωής, αλλά μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη πώς μπορούν κάποιοι να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Θυμάμαι αυτό το συναίσθημα και αυτή τη σκέψη, σαν να βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο. Σου φαίνεται λυτρωτικό. Τα βράδια έβλεπα όμορφα όνειρα, έβλεπα να είμαι με τους φίλους μου διακοπές και να διασκεδάζω…», είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην απόφασή της για πολύ καιρό να μην κοιτάξει το πρόσωπό της στον καθρέφτη. «Ήταν λίγες μέρες πριν βγω από το νοσοκομείο. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι με πίεζαν αρκετές μέρες πιο πριν να κάνω το βήμα και να δω το πρόσωπό μου. Εγώ δεν ήθελα καθόλου, φοβόμουν πολύ αυτό που θα αντικρίσω. Ούτε τα χέρια μου δεν είχα δει, το απέφευγα. Προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο. Έφτασε η ώρα, εννοείται ότι ήθελα να το κάνω με τη γιατρό μου. Ήθελα να είναι εκεί για μένα. Θυμάμαι ότι στην τουαλέτα στο νοσοκομείο είχε καθρέφτη και τους τρεις μήνες ήταν καλυμμένος γιατί δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Είχα την επιλογή να κοιτάξω τον εαυτό μου, όμως δεν τόλμησα ποτέ… Μου έδωσε ένα στρογγυλό καθρεφτάκι, είδα τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα, κράτησα την αναπνοή μου και λέω οκ… Δεν πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στην εκπομπή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στη στιγμή της επίθεσης και στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι να πάει στο φαρμακείο και να ρίξει νερό στο πρόσωπό της. 

«Άκουσα ένα θόρυβο αλλά αμυδρά νόμιζα ότι ήταν από έξω. Εγώ περίμενα το ασανσέρ. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου ένιωσα τη βαριά μυρωδιά που έχει το προϊόν. Κάψιμο και πόνοι αφόρητοι. Βγήκα έξω κι είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου. Ήταν όλα θολά και δεν την είδα που βγήκε. Δεν κοίταξα καθόλου που βγήκα στο δρόμο και φώναξα βοήθεια» δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε:

«Στο φαρμακείο πήγα τρομαγμένη, φώναξα κι ούρλιαζα. Καίγομαι, πονάω και φώναζα Θεέ μου σώσε με. Από τα ουρλιαχτά μου τρόμαξαν κι άρχισαν να κινητοποιούνται. Ένιωθα να καίγομαι σαν να έχω πάρει φωτιά κι έβλεπα τα μαλλιά μου στο νιπτήρα. Έριξα νερό στο πρόσωπό μου κι από ότι μου είπαν οι γιατροί ήταν σωτήριο για το μάτι μου…. Ήξερα ότι είναι σίγουρα καυστικό όταν έφτασα στο νοσοκομείο… Μετά από καιρό πέρασα από το δρόμο εδώ κι ένιωσα ταχυκαρδία. Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της, αλλά θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Αν είχα ανοιχτό το στόμα μου, μπορεί να μου έκαιγε τον οισοφάγο μου», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια