Κρήτη – βιασμός 13χρονης: «Πλάθει ιστορίες, λέει συχνά ψέματα» λέει η μητέρα της – «Στηρίζω τον σύζυγό μου»

Κρήτη – βιασμός 13χρονης: «Πλάθει ιστορίες, λέει συχνά ψέματα» λέει η μητέρα της – «Στηρίζω τον σύζυγό μου»

Για άστατο χαρακτήρα της κόρης της και φαντασιοπληξίες κάνει λόγο η μητέρα της 13χρονης από την Κρήτη που κατήγγειλε τον συστηματικό βιασμό της από τον πατριό της. 

«Πιστεύω ότι ο σύζυγός μου ποτέ δε θα το έκανε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα για να καταλάβω κάτι τέτοιο. Η κόρη μου πάντα ήταν ευκολόπιστη, μας έλεγε συνέχεια ψέματα, έκανε ιστορίες με το μυαλό της» υποστηρίζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η μητέρα, η οποία στηρίζει πλήρως τον σύζυγό της και πατέρα των δύο εκ των πέντε παιδιών της. 

Η ίδια πρόσθεσε πως, παρότι θα έπρεπε να έχουν πάει το παιδί σε ψυχολόγο, δεν είχαν σπουδαιολογήσει τα ψέματα και τις ιστορίες που έπλαθε, αποδίδοντάς τα στην προεφηβεία.

Ερωτηθείσα για το πώς την υποδέχτηκε η κόρη της κατά την επιστροφή της από το μαιευτήριο, μέρα που η ανήλικη κατήγγειλε πως βιάστηκε για τελευταία φορά από τον πατριό της, η γυναίκα απάντησε πως «η μικρή ήταν μέσα στην τρελή χαρά όταν γύρισα από το μαιευτήριο, έτσι μου έδειξε τουλάχιστον».

Η μητέρα, η οποία δεν έχει μιλήσει με την κόρη της μετά την καταγγελία, καθώς δεν της επιτρέπεται, όπως υποστηρίζει, επιμένει ότι τα όσα έχει πει το κορίτσι είναι προϊόν της φαντασίας της.

«Όταν είμαι μάνα με πέντε παιδιά σε ένα σπίτι γεμάτο ζωή που ποτέ κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε 10 λεπτά, και το σπίτι δεν είναι κάνα τεράστιο που να μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, δεν ξέρω» σημειώνεται, επιμένοντας πως στηρίζει το σύζυγό της, καθώς η κόρη της έχει δημιουργήσει πολλές φορές θέματα με τα ψέματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, αν και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, φαίνεται να υπάρχουν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 13χρονης.

«Αν δε βεβαιωθώ ότι όντως ισχύει αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να πάρω θέση. Μας έχει δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα με τα ψέματά της. Είναι ένα παιδί που δεν έχει αίσθηση της σοβαρότητας», επιμένει η μητέρα της.

Όσο για τις πληροφορίες που θέλουν τον σύζυγό της χρήστη αλκοόλ, λέει:

«Εντάξει, που και που έπινε ένα ποτηράκι αλλά ως εκεί, όχι κάτι παραπάνω. Δεν ξέφευγε ποτέ, δε μου δημιούργησε προβλήματα».

«Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο»

Μιλώντας στο MEGA, και η μητέρα του κατηγορούμενου δήλωσε βέβαιη πως ο γιος της είναι αθώος.

«Δεν το έχει κάνει ο γιος μου, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Από τη πλευρά του και αναφερόμενος στις πληροφορίες για ενδείξεις βιασμού που έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ελευθέριος Κάρτσωνας, τόνισε ότι ακόμα και να επιβεβαιωθεί σεξουαλική κακοποίηση, τα ευρήματα δε θα δείξουν τον δράστη.

«Δεν έχει περιέλθει εις γνώση μας πληροφόρηση για ευρήματα ιατροδικαστικά. Ωστόσο, δε θα φανερώσουν ποιος είναι ο δράστης. Η ιατροδικαστική έκθεση θα φανερώσει απλά κάποια ευρήματα», είπε ο κ. Κάρτσωνας, επισημαίνοντας ότι τα ευρήματα δε θα δείξουν ως δράστη τον πατριό της ανήλικης.

Το παιδί νοσηλεύεται από χθες, Δευτέρα στο Βενιζέλειο και έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχιάτρους. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega, προκύπτουν κάποια ευρήματα που επιβεβαιώνουν το αληθές της καταγγελίας

Το χρονικό

Το θέμα αποκαλύφθηκε χθες όταν η 13χρονη αποφάσισε να παραδεχτεί σε καθηγήτρια του σχολείου της πως, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατριό της για ακόμα μία φορά, ενώ η μητέρα της έλειπε για να γεννήσει.

Η εκπαιδευτικός ενημέρωσε αμέσως τη διεύθυνση και εκείνη την αστυνομία, με την 13χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού, ο 46χρονος -με τον οποίο η μητέρα της είναι εδώ και επτά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά- τη βίαζε συστηματικά από το 2020.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια