Λαμία: Απομακρύνθηκε από τη θέση της η γιατρός που έλεγε στον κόσμο ότι κινδυνεύει από το εμβόλιο

Λαμία: Απομακρύνθηκε από τη θέση της η γιατρός που έλεγε στον κόσμο ότι κινδυνεύει από το εμβόλιο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με μία γιατρό που πραγματοποιούσε εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Λαμίας. Πρωταγωνίστρια μία 42χρονη γυναικολόγος η οποία απέτρεπε τους πολίτες από το να εμβολιαστούν καθώς ισχυριζόταν ότι το εμβόλιο προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr η γιατρός έλεγε στους πολίτες απίθανα πράγματα όπως  «και πού ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε είναι της Pfizer. Ποιος σας το διαβεβαιώνει;», «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;», «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση», «Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε…». Οι ισχυρισμοί της γιατρού έσπειραν τον πανικό και πολλοί πολίτες αποχώρησαν τρομαγμένοι και αγχωμένοι, ενώ κάποιοι άλλοι ανέβασαν ακόμα και πίεση. Βέβαια υπήρξαν και εκείνοι που όχι μόνο δεν άκουσαν όσα τους έλεγε η 42χρονη αλλά παρέμειναν κανονικά και έκαναν το εμβόλιο.

Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν και πάλι όταν έφτασε στο Κέντρο ο γιατρός και Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό και καθησύχασε τον κόσμο.

Στο Πειθαρχικό η γιατρός

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδος η γιατρός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Μάλιστα ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς, Φώτης Σερέτης μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στο μεσημεριανό δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδος.

«Έδωσα εντολή στον διεθυντή να απομακρύνει άμεσα τη γιατρό τόσο από το κέντρο υγείας όσο και από τη διαδικασία τη γιατρό. Παράλληλα έδωσα εντολή για την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες, κατάπτυστες και αδικαιολόγητες οι οποίες παραπληροφορούν τους πολίτες. Πόσο δε μάλλον όταν προέρχονται από γιατρό που έχει εμβολιαστεί».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια