Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια της μικρής Λίλιμπετ

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια της μικρής Λίλιμπετ

Η μικρή Λίλιμπετ, η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, έγινε ενός έτους και οι γονείς της γιόρτασαν τα γενέθλιά της με αγαπημένους φίλους, ενώ παράλληλα δημοσιεύτηκε μια νέα φωτογραφία της κόρης τους.

Ειδικότερα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, έδωσαν την άδεια να δημοσιευτεί μια νέα φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ, η οποία τραβήχτηκε στα πρώτα της γενέθλια της μικρής κατά τη διάρκεια των πλατινένιων εορτασμών για το ιωβηλαίο της Βασίλισσας.

Η μικρή Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, που πήρε το όνομά της τόσο από από το χαϊδευτικό όνομα που είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ ως παιδί και από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την αδικοχαμένη μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, έγινε ενός έτους το Σάββατο κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του ζευγαριού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα, για τα γενέθλια της μικρής, στενοί φίλοι και οικογένεια προσκλήθηκαν σε ένα πικνίκ στην αυλή στο Frogmore Cottage, το σπίτι του ζευγαριού στο κτήμα Windsor.

Η Claire Ptak, Αμερικανίδα αρτοποιός στο ανατολικό Λονδίνο που έφτιαξε τη γαμήλια τούρτα του Sussex, έφτιαξε και την πρώτη τούρτα γενεθλίων της Λίλιμπετ.

Η μικρούλα Lilibet έχει πάρει τα κόκκινα μαλλιά του πατέρα της Χάρι, όμως όπως δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ίδια η μαμά της!

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Χάρι και η Μέγκαν «συγκινήθηκαν απίστευτα από τις αμέτρητες ευχές για τα γενέθλια για την κόρη τους» και δήλωσαν «έκπληκτοι» όταν έμαθαν ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο είχαν κάνει δωρεές προς τιμήν της άνω των 100.000 δολαρίων (80.000 λίρες) στο World Central Kitchen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια