Μαμά γορίλας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από νεογέννητο μωρό

Μαμά γορίλας δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από νεογέννητο μωρό

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έμιλι Όστιν από το Τζέφερσον, κάθισε διπλά στον γυάλινο περίβολο εντός του οποίου βρίσκονται οι γορίλες σε ζωολογικό κήπο της Βοστώνης έχοντας στα χέρια της τον 5 εβδομάδων γιο της Κάνιον. Σε βίντεο που τράβηξε ο σύζυγος της φαίνεται η Κίκι ο γορίλας να πιέζει το πρόσωπό της στο τζάμι για να δει καλύτερα το μωρό.

Ο 39χρονος γορίλας γέννησε το πέμπτο μωρό της τον Οκτώβριο, που είναι και ο πρώτος της γιος, Πάμπλο.

Η συνάντηση ενθουσιάζει και όλους τους παρευρισκόμενους. «Ω, θεέ μου», ακούγονται να φωνάζουν κάποιοι. «Είναι τόσο χαριτωμένο», ακούγεται να σχολιάζει κάποιος ενώ η Όστιν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από την Κίκι είναι το μωρό της. Λίγα λεπτά αργότερα, η Κίκι σηκώνει τον Πάμπλο και τον δείχνει στους επισκέπτες.

«Για πάνω από 5 λεπτά καθόταν εκεί κοιτώντας τον Κάνιον, απλά κοιτούσε επίμονα, με τόση αγάπη», είπε η Όστιν στο News Center Maine. «Όταν μπήκα στο ζωολογικό κήπο εκείνη την ημέρα, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είχαμε αυτήν την εμπειρία. Ήταν τόσο όμορφο», συνέχισε.

Ο κ. Ώστιν είπε ότι η σύζυγός του τού έλεγε συνεχώς ότι η Κίκι φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για το μωρό, αλλά νόμιζε ότι το φαντάστηκε. «Την επόμενη φορά που είχε οπτική επαφή με την Κίκι, κράτησε πάνω τον Κάνιον ξανά και την χαιρέτησε και μετά η Κίκι άρπαξε τον Πάμπλο και τον έβαλε στο πόδι της για να τον φέρει σε εμάς», περιέγραψε και συνέχισε: «Η σύζυγός μου κάθισε στο πάτωμα και η Κίκι ήρθε και αμέσως άρχισε να αλληλεπιδρά μαζί μας. Ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες να την βλέπεις να προσπαθεί να κρατήσει το χέρι του Κάνιον, να τον γλείφει μέσα από το γυαλί και απλώς συνέχισε να δείχνει εμάς και μετά κάτω προς αυτόν, σχεδόν σαν να μας έλεγε “είναι το μωρό σας”. Μας μιλούσε με τα χέρια της. Ο Πάμπλο κάποια στιγμή πίεσε το πρόσωπό του στο τζάμι και τον κοιτούσαν μαζί αγγίζοντας τις μύτες τους. Η σύζυγός μου και εγώ και οι δύο είχαμε δάκρυα στα μάτια μας και είχαμε αρκετούς ανθρώπους να μας λένε ότι δεν είδαν ποτέ κάτι ή δεν βιώσαν κάτι τόσο όμορφο όπως αυτό στη ζωή τους. Μια τόσο απίστευτη ανάμνηση για να μοιραστούμε με τον γιο μας κάποια μέρα!».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια