Μαρία Σολωμού προς Λατινοπούλου: «Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση!»

Μαρία Σολωμού προς Λατινοπούλου: «Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση!»

Η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για τις ατέλειές της -και τις δείχνει στο !

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τα τελευταία 24ωρα έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και πολλές είναι οι Ελληνίδες σελέμπριτις που παίρνουν θέση πάνω σε όσα είπε.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Σολωμού η οποία αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά από αρετουσάριστες φωτογραφίες μιλώντας ανοιχτά για τις ατέλειές της.

«Μέσα σ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες ,όχι για να το παίξω έξυπνη – έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος ….. βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας !

Έχω ραγάδες απ τα 13 μου ,κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση….. και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ ,μέχρι scrubs , dry brush και κρέμες …..και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ όλα αυτά γιατί η απάντηση «εσύ μη μιλάς» είναι ομόφωνη …..

Solomou1
Solomou12
Solomou13
Solomou15
Solomou16

Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί, θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!! . Δεν αποτελώ εξαίρεση, …….η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι…;;;

Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο…αυτό που υπάρχει είναι ο φοβερός @nikzik ,ο κατάλληλος φωτισμός και η σωστή γωνία, χωρίς make up ,χωρίς ρετούς …τόσο απλά

Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!…. καθόλου δεν πειράζει….» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της η Μαρία Σολωμού.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια