Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Δεν είμαι καλή πεθερά. Μου παίρνουν τους γιους μου, δεν μπορώ να το αποδεχτώ»

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Δεν είμαι καλή πεθερά. Μου παίρνουν τους γιους μου, δεν μπορώ να το αποδεχτώ»

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε για όλους και για όλα. Για τον χαμό του αδερφού της, για την φορά που της «έκλεψαν» μία συνταγή αλλά αποκάλυψε πως… δεν είναι καλή πεθερά!

Αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μια μία… γαλατόπιτα η Μαρία Εκμεκτσίογλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν δημοσιοποιείται μια συνταγή, παύει πλέον να είναι η συνταγή δική σου. Ανήκει σε όλους. Εγώ είχα μια συνταγή, στεναχωρήθηκα όταν την έβαλε άλλος σεφ στο βιβλίο του. Στην Τουρκία έγινε. Οπωσδήποτε μπορείς να την κάνεις κι εσύ, αλλά δεν είναι ωραίο να τη βάλεις στο βιβλίο σου, σαν συνταγή δική σου, εκεί αλλάζει το πράγμα.»

Διαβάστε επίσης:  «Ο μπαμπάς μου έμεινε χήρος νέος και κοιμόμουν εγώ μαζί του. Από κόρη έγινα ερωμένη»

Μαρία Εκμεκτσίογλου – «Μου παίρνουν τους γιους μου, δεν μπορώ να το αποδεχτώ»

«Ισχύει ότι ο μεγάλος μου γιος πρώτα παντρεύτηκε και μετά μου το είπε. Μου είπε: “Επειδή δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτώ με όποια γυναίκα σου γνωρίζω, την παντρεύτηκα και στην έφερα, οπότε δεν μπορείς να την αρνηθείς.”

«Η νύφη μου δεν ξέρει να φτιάχνει ούτε ντολμαδάκια, ούτε ομελέτα. Όχι δεν είμαι καλή πεθερά. Μου παίρνουν τους γιους μου, δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Έχεις ένα σπίτι τεράστιο και ξαφνικά σου φεύγουν όλοι. Τους άλλους δυο γιους μου τους έχω κοντά μου, είναι στα δωμάτιά τους. Τον μεγάλο μου γιο τον χτύπησε αυτοκίνητο όταν ήταν μικρός. Ήταν στην εντατική. Μέσα σε δυο -τρεις ημέρες άσπρισαν τα μισά μαλλιά μου

Διαβάστε επίσης:  «Όταν το παιδί μου πυροβόλησε τον αδερφό του έλεγαν πως φταίει ότι είμαι μονογονέας»

Ενώ αποκάλυψε πως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ήταν ο χαμός του αδερφού της: «Ο θάνατος του αδελφού μου ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εμένα, μετά της μητέρας μου. Δεν μπόρεσα να πάω στην κηδεία του αδελφού μου. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Είπα πως έφυγε και πήγε σε μια άλλη χώρα. Έφυγε από αυτοκινητιστικό».

Διαβάστε επίσης:  «Εσείς πότε θα κάνετε ένα παιδάκι;» με ρωτούσαν ενώ πάλευα με τις εξωσωματικές