Ξέσπασμα Ιωάννας: «Μου στέρησε τη ζωή με το βιτριόλι. θα έχω για πάντα σημάδια σωματικά και ψυχικά»

Ξέσπασμα Ιωάννας: «Μου στέρησε τη ζωή με το βιτριόλι. θα έχω για πάντα σημάδια σωματικά και ψυχικά»

Πέρασε ένας χρόνος από εκείνο το περιστατικό, με το βιτριόλι. Δηλαδή, με την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. – Ποιο το ξέσπασμα της Ιωάννας.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μοιραία ημέρα που η Έφη, αποφάσισε να καταστρέψει τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η Έφη, η οποία μέχρι πριν από δύο μήνες αρνιόταν κάθε κατηγορία. Αυτή ένα ωραίο πρωινό, την είχε στήσει έξω από τη δουλειά του θύματος. Όταν της δόθηκε η ευκαιρία, της έριξε βιτριόλι. Το αποτέλεσμα ήταν να της διαλύσει το πρόσωπο.

Επίθεση με το βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας

Η 34χρονη Ιωάννα, έναν χρόνο ακριβώς μετά την επίθεση που δέχτηκε, μίλησε στο LIVE NEWS και με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι συνεχίζει να πονά, όμως, βρίσκει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει, χάρις στο κύμα αγάπης και συμπαράστασης του οποίου έγινε αποδέκτης.

Επίθεση με το βιτριόλι: Ποιο το ξέσπασμα της Ιωάννας;

«Ένα χρόνο μετά την επίθεση που μου στέρησε τη ζωή όπως την ήξερα, στέκομαι πιο δυνατή χάρη στην αγάπη της οικογένειάς μου και αυτή του κόσμου, που με βοηθά να ξεπερνώ τον πόνο που βιώνω. Ειλικρινά, δεν έχω τρόπο να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά σας. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς όλους εσάς στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Την ίδια στιγμή, η 35χρονη Έφη, κρατείται από τον περασμένο Ιούνιο στις φυλακές με την κατηγορία σε βάρος της να μετατρέπεται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με το MEGA, η βαρύτατη αυτή κατηγορία είναι που τη φοβίζει, ενώ συνεχίζει να εργάζεται στον χώρο ταξινόμησης και καθαριότητας ρούχων των φυλακών Ελαιώνα στη Θήβα και συνεχίζει να προσέχει, όσο είναι δυνατό, την εμφάνισή της. Βάφει μόνη της τα μαλλιά της ξανθά, όπως και όταν ζούσε ελεύθερη.

Επίθεση με το βιτριόλι: «Θα φέρει πάντα τα σημάδια από αυτήν την επίθεση»

Μιλώντας στο MEGA η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Θριασίου, σημείωσε ότι η άτυχη κοπέλα θα πρέπει να ζει το υπόλοιπο της ζωής της με συγκεκριμένο τρόπο.

«Απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα και ιδιαίτερη προστασία. Η Ιωάννα έναν χρόνο μετά έχει παλέψει για τη ζωή της, έχει υποστεί 8 χειρουργεία και βγήκε νικήτρια».

Η κ. Καλοφώνου τόνισε ότι έχει προοπτικές και για επιπλέον χειρουργεία στο μέλλον ώστε να βελτιώσει όσο είναι δυνατόν την εμφάνισή της, ωστόσο «θα φέρει πάντα τα σημάδια από αυτήν την επίθεση και σωματικά και ψυχικά».

«Σκοπός μας είναι να μπορέσει η Ιωάννα να ζήσει, όχι απλά να είναι ζωντανή, αλλά να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας», κατέληξε η κ. Καλοφώνου.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Mega»:

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια