«Ο άντρας μου έχει επαφές με την πρώην πεθερά του. Μήπως το κάνει για να έχει πρόσβαση στην πρώην γυναίκα του;»

«Ο άντρας μου έχει επαφές με την πρώην πεθερά του. Μήπως το κάνει για να έχει πρόσβαση στην πρώην γυναίκα του;»

Με τον άντρα μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και 4 χρόνια. Πριν από εμένα ήταν παντρεμένος με μία άλλη γυναίκα για 10 χρόνια αλλά παιδιά δεν έκαναν.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχουν χωρίσει εδώ και τόσα χρόνια, ο άντρας μου συνεχίζει να έχει επαφές με τη μητέρα της, την πρώην πεθερά του. Δεν το κάνει στα κρυφά. Μου είπε από την αρχή ότι τη γυναίκα αυτή τη θεωρεί μάνα του και ότι το διαζύγιο που πήρε με την πρώην γυναίκα του δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο και να χαλάσει την όμορφη σχέση που έχει με εκείνη.

Με έχει διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την πρώην σύζυγό του, αλλά εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Το κατανοώ ότι η γυναίκα αυτή του φέρθηκε καλά και είχαν πάντα μία εξαιρετική σχέση, αλλά πλέον υπάρχει και ένα διαζύγιο στη μέση. Αυτά τα κολλητιλίκια θα έπρεπε να είχαν κοπεί. Δεν λέω να κόψουν οριστικά. Και τηλέφωνο μπορεί να την παίρνει και να πηγαίνει μία στις τόσες να τη βλέπει, αλλά εδώ μιλάμε για καθημερινή επαφή. Γιατί για παράδειγμα με τη μητέρα μου δεν έχει τέτοια σχέση που και εκείνη του έχει φερθεί εξίσου καλά και τον έχει σαν γιο της; Μου λέει από μόνος του να πάμε να τη δούμε κάθε Σαββατοκύριακο αλλά δεν την παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα ούτε πάει για να δει τι κάνει όπως την πρώην πεθερά του. Αρρώστησε η πεθερά; Εκεί όλη μέρα. Χρειάζεται κάποιο μερεμέτι; Εκεί ο άντρας μου. Ούτε η κόρη της δεν την προσέχει έτσι.

Είμαι της άποψης ότι όταν τελειώνει μία σχέση, πρέπει να αφήνουμε το παρελθόν στο παρελθόν. Ο άντρας μου για τους δικούς του λόγους μένει κολλημένος στο παρελθόν και πολύ ανησυχώ ότι το κάνει για να έχει πρόσβαση ανά πάσα ώρα και στιγμή στην πρώην γυναίκα του. Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν θα τα πάμε καθόλου καλά. Έχω φτάσει σε σημείο να το παίζω κατάσκοπος και να ψάχνω το κινητό του κάθε μέρα για να δω αν την πήρε τηλέφωνο ή αν τον πήρε αυτή και κάτι τέτοια δεν είναι του χαρακτήρα μου. Είμαι μόλις 41 ετών και δεν σκοπεύω να χαραμίσω τη ζωή μου για μερικές υποψίες. 

Δάφνη

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια