«Ο άντρας μου δεν βγάζει τη μάσκα ούτε όταν κάνουμε σεξ!Θέλω τον άντρα μου πίσω»

«Ο άντρας μου δεν βγάζει τη μάσκα ούτε όταν κάνουμε σεξ!Θέλω τον άντρα μου πίσω»

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον καημό μου με τον επί 5, 5 χρόνια σύζυγό μου. Είναι ένας άντρας όμορφος, σέξι, αστείος και πολύ ευγενικός. Πάντα ήταν λίγο «Κατακουζηνός» όσον αφορά τα μικρόβια και τις ασθένειες αλλά ποτέ δεν το θεώρησα ως πρόβλημα μέχρι πρόσφατα.

Από πέρσι που ξεκίνησε όλο αυτό με την πανδημία ο φόβος του μήπως αρρωστήσει έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Ένα χρόνο τώρα φοράει τη μάσκα σχεδόν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ακόμα και όταν είμαστε στο σπίτι μόνοι οι δυο μας παρόλο έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.  Τη φοράει όταν τρώει (την τραβάει προς τα πάνω για να καλύπτει τη μύτη του, βάζει τη μπουκιά στο στόμα του και μετά την ξανακατεβάζει), τη φοράει στο μπάνιο, τη φοράει και στον ύπνο μερικές φορές και δυστυχώς ναι… τη φοράει ακόμα και όταν κάνουμε σεξ. Δεν απαιτεί να κάνω το ίδιο αλλά είμαι σίγουρη ότι τον ενοχλεί που δεν το κάνω, ειδικά τώρα που έχω κάπως χαλαρώσει γιατί δεν φοράω τη μάσκα παντού και καμιά φορά που βγαίνω με τις φίλες μου για φαγητό, στο τραπέζι δεν φοράει καμία μας τη μάσκα.

Διαβάστε επίσης:  «Η μάνα μου με πήγε με τη βία να με ελέγξουν αν είμαι παρθένα»

Όταν προσπάθησα να τον πείσω με επιστημονικά επιχειρήματα μου είπε ότι οι επιστήμονες και οι γιατροί δεν έχουν αποκωδικοποιήσει ακόμα πλήρως τον ιό και ότι δεν φοβάται τόσο μην κολλήσει, απλά θέλει να είμαστε προστατευμένοι. Βγάλτε άκρη…

Προσωπικά πιστεύω ότι χειρότερο κακό κάνει στον εαυτό του φορώντας πάντα και παντού μάσκα. Είναι τελείως ανθυγιεινό αλλά δεν το καταλαβαίνει. Να φοράει τη μάσκα ακόμα και στο σεξ; Έχω ξεχάσει πώς είναι το πρόσωπό του. Θέλω να τον φιλήσω στο στόμα και όχι πάνω από τη μάσκα, την οποία δεν αλλάζει και πολύ συχνά με αποτέλεσμα να είναι συχνά λερωμένη και να μυρίζει άσχημα.

Διαβάστε επίσης:  «Η μάνα μου με πήγε με τη βία να με ελέγξουν αν είμαι παρθένα»

Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με όλο αυτό και ανησυχώ πολύ για το μέλλον μας μαζί. Τον ρώτησα μέχρι πότε σκοπεύει να φοράει τη μάσκα μέσα στο σπίτι και το μόνο που λέει είναι ότι όσο είναι ασφαλές για όλους μας θα συνεχίσει να τη φοράει. Η μητέρα μου απορεί πώς τον αντέχω και δεν έχω σηκωθεί ακόμα να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπάω αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Δεν φοβάται που κάνουμε σεξ και ανταλλάσσουμε υγρά, φοβάται όμως μην τον κολλήσω κάτι μέσω του σάλιου ή της ανάσας μου. Υποκριτικό θα έλεγα.

Διαβάστε επίσης:  «Η μάνα μου με πήγε με τη βία να με ελέγξουν αν είμαι παρθένα»

Θέλω τον άντρα μου πίσω έτσι όπως τον ήξερα. Πώς θα τα καταφέρω; 

Αντωνία


Θέλεις να μας πεις την ιστορία σου;

Στείλε μας την ιστορία σου στην φόρμα μας και εμείς υποσχόμαστε να τη δημοσιεύσουμε ανώνυμα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια