Πέθανε η 2χρονη κόρη της από κάτι που όλοι έχουμε σπίτι και προειδοποιεί τους γονείς για τα χειρότερα

Πέθανε η 2χρονη κόρη της από κάτι που όλοι έχουμε σπίτι και προειδοποιεί τους γονείς για τα χειρότερα

Η συντετριμμένη μητέρα προειδοποιεί άλλους γονείς αφού η 2 ετών κόρη της κατάπιε την μπαταρία του τηλεχειριστηρίου και έχασε τη ζωή της.

Η μητέρα προειδοποιεί άλλους γονείς για το πόσο επικίνδυνες είναι οι μπαταρίες αφού η κόρη της πέθανε όταν κατάπιε μια από το τηλεχειριστήριο σε ηλικία μόλις 2 ετών.

Η Harper-Lee Fanthorpe, από το Stoke-on-Trent, Staffordshire, πέθανε στις 23 Μαΐου, λίγες ώρες μετά την κατάποση της μπαταρίας όταν το οξύ από το εσωτερικό της μπαταρίας έκαψε τον οισοφάγο της.

Η μητέρα της, Stacey Nicklin, είπε ότι δε συνειδητοποίησε ότι η κόρη της είχε καταπιεί την μπαταρία μέχρι που εντόπισε ότι έλειπε η μπαταρία από το τηλεχειριστήριο της κρεβατοκάμαρά της.

Η Harper-Lee Fanthorpe, από το Stoke-on-Trent, Staffordshire, πέθανε στις 23 Μαΐου, λίγες ώρες μετά την κατάποση της μπαταρίας, όταν το οξύ από το εσωτερικό της μπαταρίας έκαψε τον οισοφάγο της.

μητέρα προειδοποιεί για το πόσο επικίνδυνη είναι η μπαταρία

Η μητέρα της, Stacey Nicklin, δήλωσε ότι δε συνειδητοποίησε ότι η κόρη της είχε καταπιεί την μπαταρία μέχρι να δει ότι έλειπε από το τηλεχειριστήριο που ήταν στην κρεβατοκάμαρά της

οξύ στην μπαταρία

Τη 2χρονη πρόσεχε η μεγαλύτερη αδερφή της,η Jamie-Leigh Nicklin-Hulme

Υπενθύμισε τα τελευταία λόγια της κόρης της: «Μαμά, σε χρειάζομαι».

Τη 2χρονη πρόσεχε η μεγαλύτερη αδερφή της, η Jamie-Leigh Nicklin-Hulme, η οποία είπε ότι το κεφάλι της μικρής ξαφνικά στράφηκε προς τα πίσω προτού αρχίσει να κάνει εμετό.

«Δεν απάντησε. Απλώς άρχισε να βαριανασαίνει, τα μάτια της έκλεισαν και δεν μπορούσε να μου απαντήσει, σαν να μην ήταν εκεί », είπε η Jamie-Leigh, όπως ανέφερε η «The Sun».

«Δε μοιάζει με πραγματικότητα, μοιάζει με όνειρο»

Η Χάρπερ-Λι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Stoke.

Κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο, η 2χρονη έκανε μετάγγιση αίματος για να αντικαταστήσει τα δύο λίτρα αίματος που είχε χάσει, πριν προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Οι χειρουργοί δεν μπόρεσαν να σώσουν το παιδί αφού το οξύ από την μπαταρία έκαψε τον οισοφάγο και κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό μια κύρια αρτηρία.

Παρουσίασε καρδιακή αρρυθμία κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και πέθανε.

2χρονη πέθανε επειδή κατάπιε μπαταρία

Θυμάται τα τελευταία της λόγια για την κόρη της: «Μαμά, σε χρειάζομαι»

Η συντετριμμένη μητέρα,η Stacey, είπε ότι η απώλεια της κόρης της είχε αφήσει ένα «τεράστιο κενό» στην οικογένειά της. «Αυτές οι πέντε εβδομάδες ήταν απόλυτα βασανιστικές, νιώθω τόσο χαμένη. Το σπίτι είναι τόσο ήσυχο », είπε σε μια δημοσίευση.

Κάλεσε τους γονείς να κάνουν «συνεχείς ελέγχους» για να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά.

«Το μοιράζομαι για να ευαισθητοποιήσω σχετικά με τους κινδύνους που ελοχεύει η μπαταρία για τα παιδιά. Αν μπορέσω να σώσω ένα παιδί ή εκατό, τότε θα πω στη μικρή μου ότι έκανε αυτό που έπρεπε», είπε.

Νωρίτερα φέτος, η κυβέρνηση ξεκίνησε μια εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους των μπαταριών στα τηλεχειριστήρια.

Ο ανώτερος συνεργάτης του North Staffordshire, Andrew Barkley, δήλωσε: «Υπάρχει πολύ σαφής ανησυχία για το οξύ στην μπαταρία στη δημόσια υγεία. Έχει επηρεάσει πολλά παιδιά ».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια