Πήγε μέχρι τα διόδια για να ρωτήσει αν μπορεί να ταξιδέψει για Πάσχα στο χωριό

Πήγε μέχρι τα διόδια για να ρωτήσει αν μπορεί να ταξιδέψει για Πάσχα στο χωριό

Οι έλεγχοι στα διόδια συνεχίζονται ακάθεκτοι και όποιος δεν φέρει μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά κάνει αναστροφή και γυρίζει σπίτι του. όμως η κυρία Σοφία που μένει στο Θησείο και θέλει να ταξιδέψει αύριο για Πρέβεζα προνόησε. Πήγε από σήμερα στα διόδια για να ρωτήσει αν μπορεί να ταξιδέψει αύριο…

«Δεν ήθελα να έρθω και να γυρίσω πίσω και να φάω και γερό πρόστιμο. Ήρθα για να σιγουρευτώ»

Όπως είπε χθες καλούσε διαρκώς στα τηλέφωνα να μάθει αν θα μπορεί να πάει σε άλλο νομό και κανείς δεν το σήκωσε για να της δώσει μια οριστική επίσημη απάντηση, αποφάσισε να δράσει άμεσα, πηγαίνοντας η ίδια στα διόδια για να ρωτήσει αν μπορεί να περάσει.

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN είπε ο άντρας της μένει μόνιμα στην Πρέβεζα και εκείνη στην Αθήνα για να κρατάει τα εγγόνια της. Όμως, ήθελε να τον επισκεφτεί για να περάσουν μαζί το Πάσχα και έτσι οι αποτυχημένες τηλεφωνικές προσπάθειες την οδήγησαν στα διόδια.

Έτσι μαζί με τη δημοσιογράφο του OPEN, Ελευθερία Σπυράκη, πήγαν στον αξιωματικό της Τροχαίας για να μάθει αν θα καταφέρει τελικά να ταξιδέψει αύριο.

Τελικά η κυρία Σοφία δεν μπόρεσε να ταξιδέψει. Δεν της επιτράπηκε να περάσει τα διόδια καθότι είναι μόνιμος κάτοικος της Αθήνας σε αντίθεση με τον άνδρα της που έχει μόνιμη κατοικία στην Πρέβεζα.

«Θα κάνουμε Πάσχα από το τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια