Πώς είναι να είσαι έγκυος: Εικονογράφος απαθανάτισε αυτό το ταξίδι χωρίς ωραιοποιήσεις

Πώς είναι να είσαι έγκυος: Εικονογράφος απαθανάτισε αυτό το ταξίδι χωρίς ωραιοποιήσεις

Από τις «λιγούρες» μέχρι την αδιανόητη ευτυχία του να κρατάς για πρώτη φορά αγκαλιά το μωρό σου, κάθε εγκυμοσύνη είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα, κάποια πιο ευχάριστα και άλλα αληθινά δυσάρεστα. Αυτό το σχεδόν μαγικό ταξίδι κάποιες γυναίκες το περιγράφουν με λέξεις αλλά μια εικονογράφος, η Αμάντα Ολεάντερ, αποφάσισε να το απαθανατίσει επιστρατεύοντας το δικό της ταλέντο, μέσα από μια σειρά σκίτσων που συνδυάζουν το χιούμορ με την ειλικρίνεια.

«Τα έργα μου είναι ο δικός μου τρόπος να παγώσω μια στιγμή του χρόνου με αυθεντικότητα που δεν έχει καταγραφεί σε καμία φωτογραφία. Ακόμα και αν φωτογραφιζόταν, η πραγματικότητα θα αλλοιωνόταν από το γεγονός ότι ξέρουμε πως μας φωτογραφίζουν» σχολιάζει η δημιουργός, προσθέτοντας πως το να βλέπει κάποιος ένα σκίτσο της είναι σαν να παρακολουθεί μια «μύγα πάνω στον τοίχο».

Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της πριν από δύο χρόνια και άρχισε να εικονογραφεί την καθημερινότητα της εγκυμοσύνης της μετά το θετικό τεστ. Κάθε δημιουργία της συνδυάζει τα παραδοσιακά μέσα (όπως τέμπερα και μολύβι) με τα ψηφιακά.

Διαβάστε επίσης:  «Ο μπαμπάς μου έμεινε χήρος νέος και κοιμόμουν εγώ μαζί του. Από κόρη έγινα ερωμένη»

Ούτε η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί, ωστόσο, πόση απήχηση θα είχε. Αυτή τη στιγμή πάνω από 1 εκατομμύριο followers την ακολουθούν στο λογαριασμό της στο Instagram, για να μη χάνουν ό,τι καινούριο ανεβάζει. Μάλιστα και η σχέση με τον σύντροφό της έχει πλέον την τιμητική της, σε μια σειρά από podcasts που ανεβάζουν με τίτλο The Joey and Amanda Podcast.

Δείτε τα σκίτσα της Αμάντα Ολεάντερ:

Δείτε πως είναι η Αμάντα πραγματικά:

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια