ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ: «ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ, ΤΑ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΝΙΞΑ»

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ: «ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ, ΤΑ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΝΙΞΑ»

Μέσα από τη φυλακή, μια μητέρα που σκότωσε τα τρία μικρά παιδιά της ομολογεί ότι τα έπνιξε «όσο πιο απαλά μπορούσε».

Η 30χρονη Liliana Carrillo δήλωσε στο KGET-TV ότι έπνιξε τα παιδιά της, την 3χρονη Joanna, τον 2χρονο Terry και την μόλις 6 μηνών Sierra, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να τα προστατεύσει από τον πατέρα τους, για τον οποίο πιστεύει ότι κάνει εμπορία ανθρώπων και μπορεί «να τα είχε κακοποιήσει».

«Τα έπνιξα. Το έκανα απαλά, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Δεν ήθελα να συνεχίσουν να κακοποιούνται», είπε η Carrillo στη διάρκεια της συνέντευξής της από τη φυλακή. «Τους υποσχέθηκα ότι θα τα προστατεύσω όταν γεννήθηκαν. Τα αγκάλιασα, τα φίλησα και ζητούσα συγγνώμη διαρκώς», είπε και συνέχισε: «Αγαπούσα τα παιδιά μου».

«Εύχομαι τα παιδιά μου να ήταν ζωντανά, ναι. Εύχομαι να μην το είχα κάνει αυτό; Ναι. Αλλά προτιμώ να μην βασανίζονται και να μην κακοποιούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους».

Η γυναίκα δεν διευκρίνισε πώς έπνιξε τα παιδιά. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα παιδιά βρέθηκαν σφαγμένα μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας. Τα εντόπισε η γιαγιά τους το περασμένο Σάββατο και η μητέρα τους είχε εξαφανιστεί.

Αργότερα συνελήφθη, ενώ είχε κλέψει ένα όχημα. Στη συνέντευξή της είπε ότι ήθελε να πέσει με αυτό από έναν γκρεμό και να δώσει τέλος στη ζωή της.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΜΗΤΕΡΑ ΕΣΦΑΞΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 3 ΚΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ

Η Carrillo φάνηκε να έχει την ψευδαίσθηση ότι προστάτευε τα παιδιά της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Σε βάρος της Carrillo δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες για τον θάνατο των παιδιών της, καθώς συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση. Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει επίσης κάποιο κίνητρο για τους φόνους. Τα δικαστικά έγγραφα όμως δείχνουν ότι υπήρχε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα των παιδιών για την επιμέλεια.