ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: ΤΗ ΒΙΑΣΕ, ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: ΤΗ ΒΙΑΣΕ, ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μία 25χρονη, σύμφωνα με την οποία ένας 40χρονος φέρεται να τη βίασε παρουσία και άλλων τεσσάρων ατόμων, να της ξύρισε το κεφάλι και στη συνέχεια να της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη, όταν ο άνδρας την κάλεσε στο σπίτι του, όπου φέρεται ότι την ακινητοποίησε, τής έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία των τεσσάρων ατόμων να την βίασε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Ο κακοποιός, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και τα προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι.

Στις 4 τα ξημερώματα η γυναίκα μετέβη σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και άμεσα καταστρώθηκε σχέδιο επέμβαση στο σπίτι.

Με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και της δίωξης ναρκωτικών, οι άνδρες της ασφάλειας της Νέας Σμύρνης εισέβαλαν στο σπίτι στις 12 το μεσημέρι και εντόπισαν τον δράστη, μια γυναίκα που ήταν παρούσα, σύμφωνα με το θύμα στο βιασμό της και ένα άλλο άτομο.

Τον συγκεκριμένο άνδρα είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τα στελέχη της ασφάλειας στην Νέα Σμύρνη  καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, ενώ στο παρελθόν είχε απελαθεί από τη χώρα και του είχε απαγορευτεί η είσοδος για 10 χρόνια.