Σοφία Μουτίδου: «Τα δύο τεράστια ψέματα του Χάρη Ρώμα για μένα»

Σοφία Μουτίδου: «Τα δύο τεράστια ψέματα του Χάρη Ρώμα για μένα»

Η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε στα δύο ψέματα που έχει πει ο Χάρης Ρώμας για εκείνη, στο νέο επεισόδιο “Θάρρος ή αλήθεια” του Fipster στο Youtube

«Θυμάμαι δύο ψέματα του Χάρη Ρώμα. Ήταν συγκλονιστικά ψέματα και βγήκα και τα διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ και καλά είπα “αν δεν συμμορφωθείτε όλοι στο Καφέ της Χαράς με τα ωράριά μου εγώ δεν έρχομαι”, το οποίο είναι τραγικό. Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι πάλι με τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος, δεν ξέρω γιατί, είχε πει μια φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες να κλαίω και του είπα ότι είμαι φτωχή και είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου», αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου.

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαταστήσει την αλήθεια, η Σοφία Μουτίδου επεσήμανε «όταν εγώ δοκίμαζα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν εκείνο το διάστημα στ’ αλήθεια, είπα… καλέ, τι ωραίο νυφικό. Και μου λέει ο Χάρης “μη στεναχωριέσαι, ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα σου κάνω εγώ δώρο το νυφικό”. Έτσι έγινε! Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και είμαι φτωχή, δεν το κατάλαβα αυτό γιατί τα λέει αυτά».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια