Σπύρος Σαραφιανός: «Η μητριά μου κλείδωνε την κουζίνα και έπινα νερό από την τουαλέτα»

Σπύρος Σαραφιανός: «Η μητριά μου κλείδωνε την κουζίνα και έπινα νερό από την τουαλέτα»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” έδωσε ο Σπύρος Σαραφιανός που παίρνει μέρος στη σειρά “Σασμός” του Alpha, υποδυόμενος τον Τάσο Καμαριωτάκη.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Η ζωή μου είναι περίεργη θα έλεγα. Ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και γρήγορα χάλασε. Μόλις τελείωσα την πρώτη δημοτικού οι γονείς μου χώρισαν και στην δευτέρα δημοτικού την επόμενη χρονιά μπαίνουμε οικότροφοι στο σχολείο με τον αδερφό μου. Ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα περιβάλλον το οποίο ήταν πάρα πολύ ξένο, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα δεν ερχόταν κανείς να μας πάρει», δήλωσε αρχικά.

«Μέναμε στο υπόγειο μιας Φάρμας με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, αγκαλιά και οι τρεις σε ένα κρεβάτι. Από ένα σημείο και μετά έχασα τη μάνα μου, δεν ήξερα τι συνέβη και δεν ήθελα να μάθω ποτέ. Δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση», παράλληλα εξομολογήθηκε ότι μετά από καιρό είδε τυχαία τη μητέρα του στον δρόμο και από τότε ξεκίνησαν να έχουν μία επαφή», πρόσθεσε. 

«Περάσαμε πάρα πολύ άσχημα»

Ωστόσο ο Σπύρος Σαραφιανός αναφέρθηκε και στον επόμενο γάμο του πατέρα του. 

«Ο πατέρας μας ξαναπαντρεύεται για να εξασφαλίσε σε εμάς με μία γυναίκα που ήταν δασκάλα. Περάσαμε πάρα πολύ άσχημα. Η μητέρα της, δηλαδή η γιαγιά ήταν η… πέτρα του σκανδάλου, δηλαδή δεν μας ήθελε καθόλου. Της γυναίκας του πατέρας μου της άρεσε πάρα πολύ η μερέντα. Εγώ παιδάκι ήμουν, τετάρτη δημοτικού, βλέπω μια μέρα στο ψυγείο τη μερέντα και πήρα ένα κουτάλι και έφαγα δύο κουταλιές. Στη συνέχεια έγινε έναν καβγάς στο σπίτι, από εκείνη την ημέρα κλείδωνε και την κουζίνα. Οπότε στο σπίτι είχα μόνο ελεύθερο το δωμάτιό μου και την τουαλέτα. Έπινα νερό από την τουαλέτα», εξομολογήθηκε ακόμα ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια