Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του όταν η τραγουδίστρια που τον καταγγέλλει πήγε στο Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αντίδρασή του όταν η τραγουδίστρια που τον καταγγέλλει πήγε στο Ράδιο Αρβύλα

Η νεαρή τραγουδίστρια του συγκροτήματος Oceandvst, Chrysa, γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παρενοχλήθηκε σε ηλικία 17 ετών από τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη και του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr, ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος, Oceandvst, επιβεβαιώνει την καταγγελία της τραγουδίστριας των Oceandvst.

Ο Χ.Κ., φίλος και συνεργάτης της δεύτερης κοπέλας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι, «Έχω επικοινωνήσει σήμερα μαζί της 2 φορές από το πρωί, είναι ψύχραιμη, μου έλεγε ‘’Στα’λεγα’’».

Τραγουδίστρια καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Έτσι έγιναν όλα

Ο Χ.Κ. συνεργάζεται με το συγκρότημα από το 2016 και μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr αποκαλύπτει το χρονικό της γνωριμίας της Chrysa και του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Τον Δεκέμβριο του 2020 έγινε μία πρόταση από την εκπομπή ‘’Ράδιο Αρβύλα’’ για ζωντανή εμφάνιση στο studio. Τον Ιανουάριο του 2021 όταν πήγαμε στο στούντιο ο Στάθης είχε έρθει πρώτος και όταν είδε την Chrysa φάνηκε σαν να την γνώριζε και η ίδια η Chrysa είχε μία περίεργη αντίδραση όταν τον είδε. Πριν ξεκινήσει η μπάντα να παίζει στο Live της εκπομπής, έγινε ένα τσεκάρισμα του ήχου, όπως γίνεται συνήθως. Η εκπομπή θα ξεκινούσε στις 8 και εμείς κάναμε το sound check στις 5. Οπότε μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα κενό. Εκεί μου ανέφερε το περιστατικό,» λέει αποκλειστικά στο Newsit.gr ο Χ.Κ. και συνεχίζει αναφέροντας όσα του περιέγραψε η Chrysa εκείνη την ημέρα.

«Μου είπε ότι εκείνη το 2016 διασκέδαζε σε ένα beach bar στην Μηχανιώνα με την παρέα της. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα με μία φίλη της. Εκεί είδε τον Στάθη ο οποίος και αυτός περίμενε να μπει στις τουαλέτες.

«Μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες»

Μπήκε η Χρύσα στην τουαλέτα, όχι στον χώρο που πλένουμε τα χέρια μας, μέσα στην τουαλέτα, και όταν βγήκε ήταν ο Στάθης έξω από την πόρτα της, στις γυναικείες τουαλέτες. Όταν η Χρύσα του είπε ‘’Τι κάνεις εδώ; εκείνος της απάντησε ‘’Νόμιζα ότι ήταν οι αντρικές τουαλέτες. Α δεν είναι;’’ Και εκείνη του απάντησε ‘’Όχι’’».

Ο Χ.Κ. εξηγεί στο Newsit.gr ότι «προφανώς ο Στάθης γνώριζε που ήταν οι αντρικές γιατί περίμενε ήδη στην ουρά» και συνεχίζει «Μετά ο Στάθης-όπως μου είπε η Chrysa- άρχισε να μονολογεί και να λέει συνέχεια ‘’Πολύ κρίμα, πολύ κρίμα’’. Η Χρύσα τον ρώτησε ‘’για ποιον λόγο το λες αυτό, τι εννοείς πολύ κρίμα;’’. ‘’Για τα αυτονόητα’’ απάντησε ο Στάθης. Μετά χτύπησε η φίλη της την πόρτα, και επειδή ο Στάθης δεν ήξερε ότι η Χρύσα είναι με παρέα εκεί, έφυγε αμήχανα.

Το θέμα είναι ότι και μετά, όταν η Χρύσα ήταν με τα άλλα άτομα, συνέχεια την περιτριγύριζε, απ’ότι μου είπε, και την φράση ‘’πολύ κρίμα’’ την έλεγε, ίσως χαριτολογώντας, και στους φίλους της Χρύσας. Δεν το είπε αυτολεξεί αλλά εννοούσε πολύ κρίμα που είναι ανήλικη γιατί στο διάστημα που ήταν στην τουαλέτα, της έκανε ερωτήσεις ”από πού είσαι, πόσο χρονών είσαι, με τι ασχολείσαι;”»

«Ήθελε να την κάνει να νιώσει άσχημα»

Κατά το sound check λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ο Χ.Κ. αναφέρει ότι ‘’ο Στάθης (Παναγιωτόπουλος) ήθελε να κάνει την Chrysa να νιώσει άσχημα’’.

«Ενώ είχαμε συνεννοηθεί ποιο κομμάτι θα πει η μπάντα και πόσα λεπτά είναι το κομμάτι, ο Στάθης έφερε αμέσως αντίρρηση και μας είπε χαρακτηριστικά ‘’Όχι αποκλείεται, δεν γίνεται να παίξετε 4,5 λεπτά, θα παίξετε 2,5 λεπτά. Οπότε η Χρύσα κόμπλαρε, έχασε την ψυχραιμία της, αγχώθηκε πάρα πολύ γιατί σε ζωντανή εμφάνιση δεν μπορείς να παίξεις ένα κομμάτι που είναι 4,5 λεπτά, τελευταία στιγμή 2,5 λεπτά και να στο ανακοινώνουν λίγο πριν την εκπομπή. Οπότε εμένα στην ουσία μου φάνηκε ότι ήθελε να την κάνει να νιώσει άσχημα».

Ο Χ.Κ. ανέφερε ότι το πρόβλημα λύθηκε με την παρέμβαση του ίδιου αλλά και του floor manager της εκπομπής.

«Λίγο πριν το live στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η Chrysa μου είπε για το περιστατικό στο beach bar»

«Εκείνη την στιγμή, ο floor manager κατάλαβε τον πανικό της Χρύσας και εγώ παρενέβην και είπα ότι άλλα είχαμε συμφωνήσει. Τους είπα αν δεν γίνουν αυτά που έχουμε συμφωνήσει, αποσύρω την μπάντα. Τότε έγινε μία συνεννόηση του floor manager, με τον Στάθη και έρχεται λίγο αργότερα ο Κώστας (Floor manager) και μας είπε ότι θα παίξουμε κανονικά. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης φαίνεται ότι και ο Στάθης είναι αμήχανος».

Τέλος, ο Χ.Κ. σημείωσε ότι η Chrysa και ο Στάθης συναντήθηκαν μόνο αυτές τις δύο φορές και ότι ο ίδιος ενημερώθηκε για το περιστατικό στο beach bar στην Νέα Μηχανιώνα, από την ίδια την τραγουδίστρια του συγκροτήματος, τον Ιανουάριο του 2021.

Πηγή: newsit.gr

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια