ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Για την Ιταλία αναχωρεί μαζί με τους γονείς του ο 10χρονος Ανδρέας από την Πάτρα που είχε συγκινήσει ολόκληρη την Ελλάδα με τον αγώνα που δίνει για τη ζωή του, εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Το παιδί πρόκειται να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία στην πόλη Τρέντο.

Ε. ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ

Ειδικότερα, ο Ανδρέας θα υποβληθεί σε ακτινοθεραπείες με πρωτόνια, ενώ η θεραπεία αυτή θα διαρκέσει 2 έως και 3 μήνες. Μέχρι σήμερα το παιδί έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο, καθώς και σε εξαντλητικές χημειοθεραπείες.

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ – Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΓΙΝΕ 3 ΕΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα χρήματα που απαιτούνται για τη νοσηλεία του 10χρονου Ανδρέα συγκεντρώθηκαν από προσφορές επώνυμων και ανώνυμων που συγκινήθηκαν από την μάχη που δίνει ο μικρός. Συγκινημένος ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος του OPEN TV, ευχαρίστησε όσους στήριξαν την οικογένειά του το διάστημα αυτό.

«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι η ευχή, είναι η ευλογία να πάνε όλα καλά. Η αγάπη που έχουμε λάβει δεν περιγράφεται με λόγια», είπε χαρακτηριστικά.

Την περασμένη εβδομάδα, εκ μέρους της οικογένειας του μικρού Ανδρέα, η επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Μαριάνα Αργέντου προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook όπου ανέφερε τα εξής:

«Εκ μέρους της οικογένειας του μικρού μας ήρωα, του Αντρέα, σας μεταφέρω τα βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για την πρωτοφανή ανταπόκριση στο δημόσιο κάλεσμα για υποστήριξη του αγώνα του.

Η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι φίλοι μας από την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό είναι πραγματικά συγκινητική και μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον.

Νιώθουμε πια ότι ο Αντρέας έχει πολλούς ανάδοχους γονείς και υποστηρίζεται από μια ευρύτερη οικογένεια σπουδαίων ανθρώπων. Τώρα πια το τέλος του άνισου αγώνα του αγαπημένου μας Αντρέα είναι ορατό. Με τη δική σας βοήθεια επιτεύχθηκε ο στόχος που πριν από λίγες μέρες ήταν μακρινό όνειρο. Ο μικρός Αντρέας επιτέλους χαμογελά και ελπίζει στο θαύμα.».