Στη Νορβηγία βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ που απήχθη στην Κηφισιά

Στη Νορβηγία βρίσκεται ο 6χρονος Ράινερ που απήχθη στην Κηφισιά

Μέσα από σημερινές φωτογραφίες του μικρού Ράινερ, ο πατέρας του 6χρονου υποστηρίζει ότι το παιδί δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Στη Νορβηγία παίζεται το τελευταίο κομμάτι της αρπαγής του 6χρονου Ράινερ από την Κηφισιά.

Ο πατέρας του μικρού παιδιού υποστηρίζει ότι ο Ράινερ είναι καλά στην υγεία του και είναι ευτυχής που επέστρεψε σπίτι του.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το STAR, φαίνεται ο 6χρονος να φωτογραφίζεται στο πλευρό του πατέρα του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τη Νορβηγία.

Ενώ σε άλλο στιγμιότυπο ο μικρός Ράινερ παίζει με τα ξαδέρφια του στο σπίτι του στη Νορβηγία. 

«Το αγόρι είναι στο σπίτι του στη Νορβηγία. Επέστρεψε στο σπίτι του και επανενώθηκε με τους φίλους του, τον παιδικό σταθμό, επανενώθηκε με την οικογένειά του μετά από δυο χρόνια», υποστήριξε ο δικηγόρος του πατέρα.

«Δυστυχώς, τα ελληνικά δικαστήρια δεν τήρησαν τη Σύμβαση της Χάγης, ώστε να επιστρέψουν το παιδί που αρπάχθηκε από τη χώρα του. Η μητέρα έχει κατηγορηθεί από τις νορβηγικές αρχές για αρπαγή ανηλίκου και επομένως με το διεθνές ένταλμα που έχει εκδοθεί θα συλληφθεί, στην περίπτωση που επιλέξει να φύγει από την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η γιαγιά και η θεία του παιδιού υποστηρίζουν πως ο άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το παιδί δεν ήταν ο πατέρας, καθώς αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα και θα τον αναγνώριζαν, αλλά ούτε και συγγενικό του πρόσωπο.

Από Θεσσαλονίκη μέσω Δανίας

Μεγάλη ήταν η διαδρομή που κλήθηκαν να διανύσουν οι δύο άνδρες που άρπαξαν τον μικρό Ράινερ από το σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά την απαγωγή, οι δύο άνδρες άφηναν το λευκό βαν στα γραφεία της εταιρείας ενοικιάσεων επί της λεωφόρου Συγγρού και έπαιρναν άλλο όχημα.

Αφού ειδοποίηθηκαν οι Αρχές, εντόπισαν το στίγμα του κινητού συγγενή του πατέρα στην Καλλιθέα Βοιωτίας, όμως λίγο μετά τις 06:00 τα ξημερώματα οι δύο άνδρες και το παιδί έμπαιναν στην πτήση για Κοπεγχάγη.

Δύο περίπου ώρες μετά το αεροσκάφος έφτασε στην πρωτεύουσα της Δανίας και από εκεί οδικώς έφτασαν στη Νορβηγία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 6χρονο αγόρι ταξίδεψε με άλλο όνομα, καθώς το διαβατήριό του το έχει στα χέρια της η μητέρα του. Τα στοιχεία που αναγράφονταν στα ταξιδιωτικά έγγραφα του μικρού παιδιού ήταν «Γκουντμπράτσον Σβερνικολάι».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια