Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί που πήγαν στα Γλυκά Νερά: Το παιδί σκουντούσε τη νεκρή μητέρα για να ξυπνήσει

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί που πήγαν στα Γλυκά Νερά: Το παιδί σκουντούσε τη νεκρή μητέρα για να ξυπνήσει

Με λυγμούς άρχισε να κλαίει ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά μετά τη βάρβαρη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Την εικόνα που αντίκρισε φαίνεται πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ, όπως περιέγραψε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Οι συνάδελφοι μου του Ανθρωποκτονιών δεν διαρρέουν πληροφορίες, γιατί οι πληροφορίες που διαρρέονται στους πολίτες τις ακούν και αυτοί που έχουν κάνει το έγκλημα και αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να αποφύγουν κάποια πράγματα. Όμως, μίλησα με συναδέλφους της Αμέσου Δράσης που ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στο σημείο. Αυτοί είναι συγκλονισμένοι. Κάποιοι από αυτούς μου είπαν ότι έχουν δει ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά τους, έχουν δει ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει, αλλά αυτή η εικόνα τους συγκλόνισε, ειδικά η εικόνα του μωρού πάνω από τη νεκρή μητέρα, που τη σκουντούσε για να προσπαθήσει να την ξυπνήσει. Όταν μου περιέγραφε συνάδελφός μου αυτήν τη σκηνή άρχισε να κλαίει με λυγμούς» αποκάλυψε.

«Είναι πατέρας, γι’ αυτό αγκαλιάζει στοργικά το μωρό»

Συγκινητική ήταν και η χθεσινή φωτογραφία του αστυνομικού έξω από τη μεζονέτα που κρατάει αγκαλιά το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι. «Αυτή η φωτογραφία ήταν αυθόρμητη. Την τράβηξε τρίτο πρόσωπο και την έστειλε στον συνάδελφό μου. Εγώ την είδα από ένα μέσο και την ανέβασα. Κατάλαβα αμέσως ότι ο συνάδελφός μου είναι πατέρας και έχει κόρη, έχει ένα μωρό. Γι’ αυτό βλέπετε τον στοργικό τρόπο που αγκαλιάζει το μωρό γιατί εκείνη τη στιγμή έχει ταυτιστεί με αυτό που έγινε εκεί» είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Το έγκλημα αυτό έχει συγκλονίσει γι’ αυτόν τον λόγο, γιατί ο κοινός πολίτης έχει ταυτιστεί με αυτήν την κατάσταση και σκέφτεται ότι μπορούσε να τύχει και στον ίδιο αυτό το περιστατικό, να μπουν σπίτι του, να αφαιρέσουν ζωή, να κάνουν αυτά τα αποτρόπαια πράγματα. Με το που μπήκαν στην οικία έπνιξαν το κατοικίδιο, και αυτό έδειχνε τι θα γίνει μετά» ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Μήπως η γυναίκα είδε τα χαρακτηριστικά τους»

Ο κ. Καλλιακμάνης θέτει ως ζήτημα το γιατί οι κακοποιοί σκότωσαν την κοπέλα, αντί να τη δέσουν, όπως έκαναν και με τον 32χρονο σύζυγό της.

«Επειδή οι συγκεκριμένοι οπλοφορούσαν, θεωρώ ότι έχουν μπει ξανά στη διαδικασία τουλάχιστον να ληστέψουν, δεν ξέρω αν έχουν ξανακάνει φόνο, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτοί είναι μπουκαδόροι που έχουν μπει σ’ αυτές τις διαδικασίες ξανά. Δεν ξέρω αν κατόπτευαν το σπίτι, δεν ξέρω αν στοχοποίησαν το σπίτι, γιατί είδαν ένα σπίτι που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο σημείο ή σε απομακρυσμένη περιοχή, αλλά μια μεζονέτα και θεώρησαν ότι εκεί υπάρχουν χρήματα» είπε.

Και συνέχισε: «Το ζήτημα είναι γιατί να σκοτώσουν τη νεαρή μητέρα, γιατί να τη σκοτώσουν; Θα μπορούσαν, πιστεύω, να πάρουν τα χρήματα ή να τη δεσμεύσουν όπως έκαναν και με τον σύζυγό της και να φύγουν. Εδώ υπάρχει ένα ερώτημα: δεν ξέρω αν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης απείλησαν τη γυναίκα εκβιάζοντας ότι θα χτυπήσουν ή θα κάνουν κακό στο παιδί, μήπως η γυναίκα είδε τα χαρακτηριστικά ενός από τους δράστες και ήθελαν να την κάνουν να σιωπήσει. Αυτό είναι θέμα της έρευνας και έχω εμπιστοσύνη στο Ανθρωποκτονιών».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια