Την κορόιδευαν για τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της, έγινε μοντέλο και σήμερα όλοι την ζηλεύουν!

Την κορόιδευαν για τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της, έγινε μοντέλο και σήμερα όλοι την ζηλεύουν!

Όταν γεννήθηκε η Marika Nagy, οι γονείς όταν την είδαν για πρώτη φορά ανακάλυψαν ότι το μωρό ήταν γεμάτο με σημάδια. Αν και τα υπερηχογραφήματα της Marika φαίνονταν πάντα φυσιολογικά, αυτά οι κηλίδες κάλυπταν περίπου το 60% του δέρματός της.

Τελικά διαγνώστηκε με συγγενείς σπίλους, ένα είδος σημαδιών εκ γενετής. Μόνο ένα στα 500.000 μωρά γεννιούνται με αυτή τη σπάνια κατάσταση. Και όσο μεγάλωνε η Marika, τόσα περισσότερα σημάδια αποκτούσε.

Οι κηλίδες έγιναν ιδιαίτερα αισθητές στο πρόσωπο και τα άκρα της τον καιρό που πήγε στο γυμνάσιο… και τότε ξεκίνησε το αδυσώπητο bullying.

Οι συμμαθητές έλεγαν στη Marika ότι έμοιαζε με μια “αγελάδα” και ότι “την είχαν πιτσιλίσει με λάσπη”. Τα κορίτσια την στρίμωχναν στους διαδρόμους και την χτυπούσαν.

Οι συμμαθητές της το πήγαν τόσο μακριά ώστε δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο, ώστε να αφήνουν κακόβουλα σχόλια στις φωτογραφίες της.

Όταν η αυτοεκτίμησή της ήταν πολύ χαμηλή, η Marika αναφέρει ότι περνούσε πολύ χρόνο να κρύβεται μακριά από τον κόσμο. Άρχισε να πιστεύει ότι ήταν “άσχημη”.

Στη συνέχεια, η Marika ανακάλυψε το πάθος της να βρίσκεται μπροστά από την κάμερα.

Τώρα είναι 19 ετών, έχει ένα μωρό και βλέπει τον εαυτό της υπό μια άλλη εντελώς οπτική γωνία.

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια