ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ: ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ: ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τον θάνατο της 25χρονης φοιτήτριας στην Γαύδο, της οποίας το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο αλλά βρέθηκε στον γκρεμό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Βαθύ Σελί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε και ένας άντρας ο οποίος ωστόσο μεταφέρθηκε τραυματισμένος αρχικά στο Ιατρείο Γαύδου ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων.

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ: «Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ»

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το όχημα ήταν σταματημένο, όταν λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να πέσει στο γκρεμό πριν οι δύο επιβάτες προλάβουν να αντιδράσουν. Η 25χρονη φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης βρέθηκε νεκρή. Μετά το τραγικό δυστύχημα, ο Δήμος Γαύδου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την 25χρονη που έχασε την ζωή της.

 «Ο αναπάντεχος χαμός μιας νεαρής και πολύ γλυκιάς κοπέλας στη Γαύδο, γέμισε θλίψη το νησί μας. Από την πρώτη στιγμή της είδησης του ατυχήματος εθελοντές μας έσπευσαν στο σημείο ώστε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ο χρόνος και η σοβαρότητα των τραυμάτων της κοπέλας δεν ήταν σύμμαχοί μας. Ως δημοτικό συμβούλιο εκφράζουμε τα βαθειά μας συλλυπητήρια στους οικείους της με την ευχή να μην υπάρξει άλλο θύμα τροχαίου στο νησί μας.»