Χίος: Πέταξε καυστικό υγρό στον πρώην πεθερό της

Χίος: Πέταξε καυστικό υγρό στον πρώην πεθερό της

Το θύμα υπέστη βαριά σωματική βλάβη σε ένα του μάτι, στο πρόσωπο, στον θώρακα και το αριστερό του χέρι από το καυστικό διαβρωτικό υγρό, με το οποίο του επιτέθηκε η πρώην νύφη του.

Συνελήφθη χθες στη Χίο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Χίου, μία 37χρονη Βουλγάρα, για την επίθεση με καυστικό διαβρωτικό υγρό σε βάρος του 73χρονου Έλληνα πρώην πεθερού της.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, του εμπρησμού και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή η συλληφθείσα επιτέθηκε με καυστικό υγρό στο θύμα, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες, σε ένα του μάτι, στο πρόσωπο, στον θώρακα και το αριστερό του χέρι, ενώ ακολούθως χρησιμοποιώντας εύφλεκτη ύλη και δύο γκαζάκια προκάλεσε φωτιά στην μοτοσικλέτα του παθόντα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Τι βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας πρώην νύφης

Στην κατοχή της συλληφθείσας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αεροβόλο όπλο – ρέπλικα, μαχαίρι με μήκος λάμας 7 εκατοστών, καθώς και τρείς φιάλες με εύφλεκτη ύλη. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν αντικείμενα σχετιζόμενα με την επίθεση και τον εμπρησμό του δικύκλου. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια