Χανιά | Δεν έδινε το όνομα της πεθεράς της και την κλείδωσε έξω από το σπίτι μαζί με τα νεογέννητα

Χανιά | Δεν έδινε το όνομα της πεθεράς της και την κλείδωσε έξω από το σπίτι μαζί με τα νεογέννητα

Η γέννηση ενός παιδιού είναι μια από τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου.

Όταν μάλιστα πρόκειται για δίδυμα, η χαρά αυτή είναι διπλή.

Πριν από 25 μέρες, στις 6 Σεπτεμβρίου η 25χρονη Μαρία από τα Χανιά έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα κοριτσάκια, αλλά δεν μπορεί να χαρεί τον ερχομό τους όπως θα ήθελε, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη ο κόσμος της όλος γκρεμίστηκε.

Με τα δίδυμα μόλις τριών ημερών, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου γέννησε αλλά δεν μπόρεσε να πάει στο σπίτι που ζούσε μέχρι τότε με τον σύζυγό της, σε χωριό του δήμου Πλατανιά, καθώς εκείνος άλλαξε τα κλειδιά με αποτέλεσμα η κοπέλα να πάει με τα νεογέννητα στο πατρικό της σε περιοχή του Ακρωτηρίου.

Γιατί όμως ένας 36χρονος που μόλις έγινε πατέρας να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη;

Όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr η νεαρή μητέρα, όλα έγιναν για ένα όνομα!

Το όνομα της πεθεράς της, το οποίο επιμόνως ο 36χρονος της ζητούσε να δώσουν στο ένα κοριτσάκι.

Οι κακές σχέσεις με την μητέρα του συζύγου της όμως, έκαναν την 25χρονη ν’αρνείται, μ’αποτέλεσμα καθημερινά στο σπίτι τους να σημειώνονται καυγάδες.

Ένας τέτοιος καυγάς την οδήγησε στο νοσοκομείο με συσπάσεις τον περασμένο Αύγουστο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί μέχρι να γεννήσει.

Οι καυγάδες όμως για το θέμα του ονόματος, σύμφωνα με την 25χρονη, συνεχίζονταν και στο νοσοκομείο, ενίοτε και μπροστά σε ξένους με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον σύζυγό της να μην πηγαίνει και την ταράζει.

Ο 36χρονος πήγε στο νοσοκομείο την ημέρα που’γινε πατέρας, είδε για μια ώρα τα νεογέννητα κοριτσάκια, έφυγε και δεν ξαναγύρισε.

Δήλωσε μάλιστα στην 25χρονη ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις που έχουν τα μωρά!

Εκείνη αρχικώς θεώρησε πως πρόκειται για κάτι παροδικό, αλλά προς έκπληξή της την επόμενη μέρα έμαθε μέσω μηνύματος, πως ο σύζυγος της άλλαξε κλειδαριά στο σπίτι που έμεναν όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Μάλιστα ακόμα και χωρίς να βλέπει τα μόλις 25 ημερών κοριτσάκια, ο 36χρόνος συνεχίζει και ζητάει απ’τη νεαρή μητέρα να δηλώσει τα παιδιά με τα ονόματα που εκείνος της υποδείκνυε…

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης με ασφαλιστικά μέτρα, κλητήρες και δικηγόρους.

Γιατί; Για ένα όνομα. Το όνομα της πεθεράς…

πηγή: zarpanews.gr

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια