Έκοψε τον λαιμό του 4χρονου γιου της και κάλεσε την αστυνομία γιατί…τραυματίστηκε η ίδια

Έκοψε τον λαιμό του 4χρονου γιου της και κάλεσε την αστυνομία γιατί…τραυματίστηκε η ίδια

Σοκάρει η δολοφονία ενός 4χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα στο Νιου Τζέρσεϊ των . Η γυναίκα έκοψε τον λαιμό του παιδιού και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, όχι όμως για τον γιο της, αλλά επειδή είχε τραυματίσει τον καρπό της την ώρα που τον σκότωνε, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η 38χρονη Elina Gutti δολοφόνησε το μικρό αγοράκι και άφησε το άψυχο σώμα του στην κρεβατοκάμαρά του στις 6 Φεβρουαρίου, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Στη συνέχεια, η μητέρα κάλεσε τους αστυνομικούς στο σπίτι της στο South Bound Brook, γκρινιάζοντας για «ανεξήγητα τραύματα στον καρπό της».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της, η Gutti τους υποδέχτηκε με αίματα στα χέρια της, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα για τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί έψαξαν τότε το σπίτι και βρήκαν τον γιο της Gutti, Aiden Singhania, με «σοβαρά τραύματα στον λαιμό» και δύο κουζινομάχαιρα γεμάτα αίματα στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι του μικρού παιδιού. Το παιδί κηρύχθηκε νεκρό λίγη ώρα αργότερα.

Η μητέρα δεν έδειχνε να έχει κάποιο συναίσθημα όταν μιλούσε στους αστυνομικούς μετά τον εντοπισμό της σορού του αγοριού. Το μόνο που είπε ήταν: «Αυτό είναι πολύ σοβαρό».

Η γυναίκα είχε πει πρόσφατα στον πρώην σύζυγό της ότι έπασχε από κατάθλιψη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως.

Σε βάρος της Gutti έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τη δολοφονία του μικρού παιδιού.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια