Αλμυρό Βόλου: 62χρονος βρέθηκε νεκρός από έμφραγμα – Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν

Αλμυρό Βόλου: 62χρονος βρέθηκε νεκρός από έμφραγμα – Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 62χρονος στον Αλμυρό Βόλου, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο 62χρονος υπέστη έμφραγμα, με την οικογένειά του να εμφανίζεται διατεθειμένη να προχωρήσει στη διερεύνηση του θανάτου του, καθώς θεωρούν ότι ενδέχεται να συνδέεται με το εμβόλιο που έκανε.

Όπως έγινε γνωστό χθες, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο 62χρονος επικοινώνησε με έναν φίλο του και του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά.

Συγκεκριμένα του ανέφερε ότι νιώθει πόνο στο στήθος και στα χέρια. Ο φίλος του, που φοβήθηκε για την κατάσταση της υγείας του, μετέβη άμεσα στο σπίτι του 62χρονου. Εκεί έμεινε μέχρι τις 4.30 το πρωί όπου και αποχώρησε αφού ο 62χρονος είχε κοιμηθεί.

Στις 9.05 το πρωί, οι δύο φίλοι επικοινώνησαν πάλι αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο 62χρονος δεν παραπονέθηκε για κάποιον πόνο. Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι κανόνισαν να συναντηθούν και έτσι ο φίλος βρέθηκε 30 λεπτά αργότερα στο σπίτι του 62χρονου, όπου τον εντόπισε νεκρό. Με ασθενοφόρο ο 62χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής, με τον 62χρονο να φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια