Ανδραβίδα: Άφαντος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Ανδραβίδα: Άφαντος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης οικογένειας, το τελευταίο διάστημα, τα θύματα διαμαρτύρονταν, γιατί είχαν συνεχώς προστριβές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού 

Πρόσωπο – κλειδί για την εξιχνίαση της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα και τη λύση του γρίφου στο αδιανόητο οικογενειακό ξεκλήρισμα, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο έμενε το ζευγάρι με τα ανήλικα παιδιά του. Όμως, παρά το γεγονός ότι τον ψάχνουν οι αστυνομικοί για να δώσει, σε πρώτη φάση κατάθεση, από χθες το βράδυ δεν έχει εντοπιστεί, γεγονός που εγείρει ερωτήματα και ανησυχία στις αρμόδιες αρχές.

Τα θύματα είχαν συνεχώς προστριβές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού

Σύμφωνα με τους συγγενείς της άτυχης οικογένειας, το τελευταίο διάστημα, τα θύματα διαμαρτύρονταν γιατί είχαν συνεχώς προστριβές με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σύμφωνα πάντα με τα οσα υποστήριξαν στους αστυνομικούς, η κόντρα είχε φθάσει σε σημείο ο συγκεκριμένος να τους κόβει για 15 ημέρες το ρεύμα στο σπίτι ακόμη και το νερό, καθώς η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και δυσκολία στην καταβολή του ενοικίου.

Η Αστυνομία, φαίνεται να έχει καταλήξει στο πώς στήθηκε το σκηνικό του θανάτου. Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ο δολοφόνος, έφθασε με το αυτοκίνητο του και ένα τρέιλερ στην πίσω πλευρά του σπιτιού της οικογένειας. Πάρκαρε το όχημα, το οποίο έχει καταγράψει κάμερα της περιοχής και στη συνέχεια τρύπωσε από την πίσω πόρτα στο σπίτι. Φέρεται να πυροβόλησε και να εκτέλεσε εν ψυχρώ την 37χρονη και τον 32χρονο σύντροφο της και στη συνέχεια να χτύπησε και να στραγγάλισε τα δύο παιδάκια, ένα αγοράκι 1.5 έτους και την μεγαλύτερη αδερφή του 3 ετών.

Ο δολοφόνος ενέργησε βάσει σχεδίου

Ενεργώντας βάσει σχεδίου, άρχισε ένα- ένα τα πτώματα να τα βγάζει έξω και να τα φορτώνει στο τρέιλερ έτσι ώστε να τα μεταφέρει σε άγνωστο σημείο και να τα εξαφανίσει. Αφού έβγαλε τους δύο γονείς και το κοριτσάκι επέστρεψε ο μεγάλος γιος ηλικίας 12 ετών από την πλατεία όπου έπαιζε με φίλους του. Το αγοράκι, μόλις μπήκε μέσα είδε σαν σκιά τον δολοφόνο να εξαφανίζεται και τον μικρό του αδερφό πεσμένο στο πάτωμα και αναίσθητο. Τον παίρνει στην αγκαλιά του και τρέχοντας στον δρόμο, μπαίνει σε κατάσταση σοκ σε ένα κατάστημα ζητώντας από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους βοήθεια φωνάζοντας «το αδερφάκι μου κάτι έπαθε. Σας παρακαλώ βοηθήστε με».

Ο ιδιοκτήτης, παίρνει στην αγκαλιά του το αναίσθητο αγοράκι που ήταν με την πάνα και το φανελάκι και όταν διέκρινε πως είχε αίματα στο στόμα του και καθόλου σφυγμό, απομάκρυνε τον αδερφό του και κάλεσε την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το μεσημέρι, αστυνομικοί εντόπισαν σε σπίτι κοντά στη μονοκατοικία της οικογένειας όπλα τα οποία έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά έχει χρησιμοποιηθεί στο ξεκλήρισμα της οικογένειας τους συγγενείς της οποίας εκπροσωπεί η ποινικολόγος κυρία Γιάννα Παναγοπούλου.

«Πρόκειται για ειδεχθή εγκλήματα με θύματα τους γονείς και τα δύο παιδιά τους. Οι συγγενείς των θυμάτων έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και στη δικαιοσύνη. Επιθυμούν την σύλληψη του δολοφόνου και την παραδειγματική του τιμωρία. Ο τρόπος αφαίρεσης των ανθρώπινων ζωών είναι στυγερός, δεν χωρεί καμιά δικαιολογία. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η υποδιεύθυνση ασφαλείας Πύργου θα διαλευκάνει το τετραπλό φονικό», σημειώνει από την πλευρά της στο protothema.gr η Γιάννα Παναγοπούλου.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια