Ανδραβίδα: Συνελήφθη ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Ανδραβίδα: Συνελήφθη ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Ο 60χρονος δράστης εντοπίστηκε σε μπλόκο έξω από την Πάτρα και συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Συνελήφθη στο αυτοκίνητό του μετά από μπλόκο της αστυνομίας έξω από την Πάτρα ο φερόμενος ως δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.  Ο 60χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν ο σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού με τα παιδιά που δολοφονήθηκαν, εντοπίστηκε σε μπλόκο της αστυνομίας σε περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα και αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, όπου και κρατείται.

Ταυτόχρονα, οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, σε μεγάλη επιχείρηση στο σπιτι του, πραγματοποίησαν έρευνα, καθώς υπήρξαν αναφορές για άτομο που είχε εισέλθει μέσα.

Η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του βασικού υπόπτου που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Τετάρτης όταν και έγινε γνωστό το τετραπλό φονικό.

Ανδραβίδα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ
IMG_44754-1024x527
IMG_44755-1024x527
IMG_44756-1024x527


Εκτέλεσε τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά – Φρίκη από την ιατροδικαστική έκθεση για το φονικό στην Ανδραβίδα

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών της οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια