Ανδραβίδα: Το λάθος που πρόδωσε τον φονιά – Είχε προσχεδιασμένο το έγκλημα

Ανδραβίδα: Το λάθος που πρόδωσε τον φονιά – Είχε προσχεδιασμένο το έγκλημα

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν έναν 57χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την στυγερή δολοφονία.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για γείτονα της οικογένειας, ο οποίος προκαλούσε συχνά προβλήματα. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε συχνά καυγάδες με το άτυχο ζευγάρι λόγω κάποιων οικονομικών συνδιαλλαγών που είχαν μεταξύ τους.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 57χρονο ύποπτο

«Μας είχε πει ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο», αναφέρουν μάρτυρες στην εφημερίδα «Πατρίς». Ακόμα, η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι μαρτυρά πώς ίσως ήταν και αυτός ένας τρόπος για να τους διώξει από το σπίτι μια ώρα νωρίτερα.

Μάλιστα, οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι. Κατά την έρευνα φαίνεται πως βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του, τα οποία και στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο σπίτι του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το Patris.gr, εκτιμάται ότι ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, καθώς είχε ετοιμάσει τους λάκκους, σε περιοχή του ηλειακού κάμπου, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Αλλώστε, ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός από τα δύο παιδιά τους στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το σχέδιό του και τράπηκε σε φυγή.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια