ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΧΑΛΝΤΕΝΤΑ: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΧΑΛΝΤΕΝΤΑ: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

Η Αντζελίνα Χαλντέντα είναι μία από τις παίκτριες που είχε ξεχωρίσει στο  «» λόγω της έντονης προσωπικότητάς της και του εκρηκτικού χαρακτήρα της.

Παρόλα αυτά όμως, ψάξαμε και βρήκαμε οτι δεν ήταν η μοναδική συμμετοχή που είχε στην τηλεόραση. Πριν από δύο χρόνια, είδαμε το ταλέντο της στην υποκριτική στις «Oικογενειακές ιστορίες» του Alpha, η οποία υποδύθηκε την 19χρονη Γκέλυ Μπινιάρη.

Δες ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ή ολόκληρο το επεισόδιο:

 

Όμως, δεν συμμετείχε μόνο στις «Οικογενειακές Ιστορίες», αφού η Αντζελίνα τον Ιούλιο του 2018 είχε λάβει μέρος μαζί με τον σύντροφο της στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, «My man can», το οποίο παρουσίαζε ο Γιώργος Λιανός.  Ζευγάρια καλούνταν να περάσουν διάφορες δοκιμασίες και μάλιστα στο ίδιο επεισόδιο είχαν παίξει και ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του Αντελίνα.

Όπως είχε δηλώσει τότε η 20χρονη Αντζελίνα, με τον αγαπημένο της ήταν 2,5 χρόνια μαζί. Ο Στάθης ήταν ο πρώτος της έρωτας αφού εκείνη ήταν 15 ετών όταν πρωτογνωρίστηκαν. Την αναζήτησε στο facebook και τη βρήκε, τη διεκδίκησε και την κατέκτησε!

Δες όσα έλεγε η Αντζελίνα για τον σύντροφό της, αλλά και μία από τις δοκιμασίες τις οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μαζί.

 

Την ίδια χρονιά, τον Αύγουστο του 2018, την είδαμε να συμμετέχει και στο καλοκαιρινό παιχνίδι του ΣΚΑΪ , «Σκάσε και κολύμπα», το οποίο παρουσίαζαν η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας. Η Αντζελίνα εμφανίστηκε τότε ως ιδιοκτήτρια φούρνου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: