ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…26 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…26 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

Το Της Ελλάδος τα παιδιά είναι μια κωμική σειρά που προβλήθηκε κατά τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995, από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.


Λίγα λόγια για τη σειρά:

Οι ιστορίες της σειράς εκτυλίσσονται στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας στο οποίο υπηρετούν τρεις σμηνίτες, που είναι ένας δημοσιογράφος, ένας σκηνοθέτης και ένας τραγουδιστής. Μαζί τους εργάζονται oι κυρίες Μπουμπού και Ντίνα, καθώς και o νέος Σμήναρχος του γραφείου, Κάκαλος.

Μάλιστα ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», αλλά λίγο μετά την πρεμιέρα άλλαξε σε «Της Ελλάδος τα παιδιά», λόγω διαμαρτυρίας του Μίμη Τραϊφόρου, του συνθέτη του τραγουδιού που ερμήνευσε η Σοφία Βέμπο κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941. Ο Τραϊφόρος κατήγγειλε τότε τον αυθαίρετο σφετερισμό του τραγουδιού στον τίτλο του σίριαλ, καθώς θεώρησε ότι “προσέβαλε τη μνήμη αυτών που πολέμησαν στον τελευταίο πόλεμο και της Σοφίας Βέμπο, που ερμήνευσε το θρυλικό τραγούδι”, όπως δήλωσε τότε επίσημα.

Αναρωτιέσαι πώς να είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς μετά απο 26 χρόνια?! Άραγε θα μπορέσεις να τους αναγνωρίσεις αμέσως?! Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις…

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια