Βρετανία: Πρώην αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα «μυστικά» του επαγγέλματος

Βρετανία: Πρώην αεροσυνοδός αποκαλύπτει τα «μυστικά» του επαγγέλματος

Οι πιλότοι χρησιμοποιούν τη θέση τους για να κάνουν σεξ με αεροσυνοδούς, αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενη – Οι αεροσυνοδοί πρέπει να είναι στην τρίχα και να πετούν τα ανοιγμένα ποτά που έχουν ανοίξει στην τουαλέτα

Μία Βρετανίδα που εργάστηκε ως αεροσυνοδός επί έξι χρόνια αποκαλύπτει τα μυστικά του επαγγέλματος υπό καθεστώς ανωνυμίας στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Όπως υποστηρίζει, κατά τη διάρκεια της πανδημίας της νόσου Covid, οι επιβάτες ήταν ευγενικοί και «ευγνώμονες που τους μεταφέραμε στην πατρίδα τους. Αντιθέτως, η εργοδοσία μας υποχρέωνε να είμαστε κομψές και πάντα στην «τρίχα», επισημαίνει.

«Μας υποχρέωναν να ακολουθούμε συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα εάν παίρναμε βάρος, οι επιβάτες προφασίζονταν ότι είναι άρρωστοι για να έχουν προνόμια ενώ οι πιλότοι χρησιμοποιούν το status τους για να κάνουν σεξ με το πλήρωμα », υποστηρίζει η πρώην αεροσυνοδός ενώ αφηγείται την εμπειρία της στους αιθέρες.

Η πρώην αεροσυνοδός έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. Όμως, η πανδημία της νόσου Covid που έχει πλήξει σοβαρά τις αεροπορικές εταιρείες, της στέρησε τη δουλειά της. Η Βρετανίδα έμεινε άνεργη.

Η σαμπάνια χύνεται στην τουαλέτα

Πριν από την απογείωση του αεροσκάφους, όλα τα ποτά, δηλαδή τα ανοιγμένα μπουκάλια χυμών ακόμη και η πιο ακριβή σαμπάνια καταλήγει στην τουαλέτα.

«Μου άρεσε πολύ να το κάνω αυτό, αν και θεωρείται σπατάλη», υποστηρίζει. Όσον αφορά τα κρύα γεύματα, τα αφήναμε στα φουρνάκια για να τα παραλάβει η ομάδα τροφοδοσίας.

Μερικοί επιβάτες έλεγαν ψέματα ότι είναι αδιάθετοι για να τους μεταφέρουμε σε καλύτερη θέση, λέει η πρώην αεροσυνοδός

Είδα μια πρόταση γάμου και τρεις θανάτους on air

«Έξι χρόνια που πετούσα στους αιθέρες, είδα περισσότερους θανάτους από προτάσεις γάμου», όπως υποστηρίζει. «Είδα να πεθαίνουν τρεις επιβάτες ενώ ένας επιβάτης της οικονομικής θέσης με πλησίασε και μου ζήτησε να σερβίρω σαμπάνια στην αγαπημένη του και μέσα στο ποτήρι να της βάλω το δακτυλίδι που της είχε αγοράσει. Της έκανε πρόταση γάμου αφού πρώτα γονάτισε, ως είθισται».

Η χειρότερη εμπειρία στην καριέρα της, όπως λέει, ήταν όταν ένα τετράχρονο κορίτσι άρχισε να μην αισθάνεται καλά ενώ το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Γερμανία. «Το πρόσωπο και το σώμα της ήταν τόσο χλωμό. Δεν σταματήσαμε να της κάνουμε ανάνηψη ακόμη και κατά την προσγείωση».

«Η μητέρα της παρέμεινε ήρεμη, αλλά τελικά κατέρρευσε βγάζοντας μία δυνατή κραυγή όταν είδε μία κουβέρτα να καλύπτει το άψυχο σώμα. Τότε συνειδητοποίησε ότι το παιδί της είχε φύγει»…

Χρησιμοποιούμε ξανά τα ακουστικά

Πριν από την προσγείωση, το πλήρωμα συγκεντρώνει όλα τα ακουστικά των επιβατών και τα βάζει σε μια τσάντα. Στη συνέχεια χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι τα απολυμαίνουν για να ξαναχρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, οι κουβέρτες πλένονται και τοποθετούνται εκ νέου σε συσκευασία.

Το μακιγιάζ είναι υποχρεωτικό

Η εταιρεία μας είχε ένα τμήμα το οποίο είχαμε ονομάσει «αστυνομία μόδας». «Μας κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω, σε βαθμό που να νιώθω οργισμένη για τον βαθμό ελέγχου του καλλωπισμού μας». «Πάντα έπρεπε να φοράω κραγιόν, make up και μάσκαρα ή eyeliner. Έπρεπε επίσης να έχω βαμμένα τα νύχια μου».

Μας υποχρέωναν σε δίαιτα εάν χρειαζόταν

«Ζυγίστηκα πριν ξεκινήσω τη δουλειά μου ως αεροσυνοδός. Η εταιρεία είχε ένα σχέδιο διαχείρισης βάρους που οι αεροσυνοδοί αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν εάν τους είχε ζητήσει η διεύθυνση ή η «αστυνομία μόδας». Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να επισκεφθούμε έναν διατροφολόγο».

Υπάρχουν μυστικές κουκέτες για το πλήρωμα

Στο πίσω μέρος των αεροσκαφών τύπου Boeing 777, υπάρχει μια μυστική πόρτα που ανοίγει με ειδικό κωδικό «pin».

Όταν ανοίγετε την πόρτα, σας οδηγεί σε μια σκάλα όπου θα βρείτε έως και οκτώ πολύ ευρύχωρες κουκέτες για τους αεροσυνοδούς που θέλουν να κοιμηθούν.

Σε αεροσκάφη τύπου Airbus A380, οι κουκέτες ύπνου βρίσκονται ανάμεσα στις θέσεις των επιβατών.

Τα αεροπλάνα είναι εστίες μικροβίων

«Νομίζω, στο σύνολο τους, ότι τα αεροπλάνα είναι αρκετά βρώμικα. Τα καλύμματα των καθισμάτων αντικαθίστανται μόνο αν είναι λερωμένα ή κάποιος επιβάτης έχει κάνει εμετό», προσθέτει.

Η νόσος Covid-19 έκανε τους επιβάτες πιο ευγενικούς

«Όλοι οι επιβάτες καταλάβαιναν ότι τους βοηθούσαμε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μόλις άνοιξε ο τουρισμός και οι πολίτες μπορούσαν να γυρίσουν στις οικογένειές τους.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, δεν χρειάστηκε να σηκώσω ούτε μία τσάντα για κανέναν. Αυτή ήταν μια τεράστια αλλαγή και ανακούφιση για μένα».

Οι πιλότοι χρησιμοποιούν τη στολή τους για να κάνουν σεξ με τις αεροσυνοδούς

«Στην προ – Covid εποχή, ήταν πολύ συνηθισμένο για τους πιλότους να παίρνουν το τηλέφωνο των αεροσυνοδών και να τις καλούν στο δωμάτιό τους.

Ωστόσο, πολλοί αεροσυνοδοί επιδιώκουν κάτι τέτοιο. Οι γυναίκες εξακολουθούν να θεωρούν ότι «ανεβαίνουν επίπεδο» αν κοιμηθούν με πιλότο και είναι μια θλιβερή αλήθεια, αλλά πολλοί άνδρες θα το εκμεταλλευτούν», επισημαίνει η πρώην αεροσυνοδός.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια