ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΑ: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες – Πιστοποιητικά θανάτου με αιτία καρδιακή ανακοπή (video)

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΑ: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες – Πιστοποιητικά θανάτου με αιτία καρδιακή ανακοπή (video)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον οίκο ευγηρίας στα Χανιά. Πληθαίνουν οι μαρτυρίες από συγγενείς φιλοξενούμενων αλλά και πρώην εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης: Γηροκομείο του θανάτου στα Χανιά: «Τους ψέκαζαν με εντομοκτόνα, τους αφαιρούσαν τα χρυσά δόντια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση έχει ζητήσει η έρευνα να πάει πίσω μια δεκαετία, καθώς υπάρχουν νέες καταγγελίες τις τελευταίες δύο ημέρες από το 2012, το 2015, του 2017 και του 2018.

Πιστοποιητικά θανάτου με την αιτία καρδιακή ανακοπή

«Υπάρχουν συγγενείς οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγαν και πήραν τους ανθρώπους τους , άλλοι σε τρεις μήνες άλλοι στους έξι μήνες και άλλοι σε ένα χρόνο. Έχουμε καταγγελίες που μας είπαν ότι οι άνθρωποι μπήκαν εκεί περπατώντας και έφυγαν και δεν επανήλθαν ποτέ, τους πήραν οι δικοί τους άνθρωποι σε καροτσάκι και χωρίς να έχουν πλέον διαύγεια. Δεν σηκώθηκαν ξανά να περπατήσουν και έτσι έφυγαν από τη ζωή. Υπάρχουν πολλές καταγγελίες… Πολλοί επικοινωνούν με τη δικηγόρο, καθώς θέλουν να μάθουν εκείνοι που δεν πήραν πίσω τους συγγενείς τους τι συνέβη στους δικούς τους ανθρώπους. Επίσης ήρθαν και πιστοποιητικά θανάτου που ήρθαν στα χέρια μας υπογεγραμμένα με την αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς.»