Γλυκά Νερά: Καρέ καρέ το χρονικό της φρίκης

Γλυκά Νερά: Καρέ καρέ το χρονικό της φρίκης

Στις 4:11 το πρωί της 11ης Μαΐου η καρδιά της Κάρολαϊν σταματάει να χτυπά. Είναι η στιγμή που ο 32χρονος συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών παίρνει τα χέρια του από το πρόσωπο της 20χρονης συζύγου του, την οποία έχει πνίξει, κλείνοντας της το στόμα και την μύτη της με ένα κομμάτι ύφασμα που κρατάει στην παλάμη του.

Το todaysnews.gr, αποκαλύπτει καρέ – καρέ το χρονικό της φρίκης στη σοφίτα των Γλυκών Νερών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση του οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και από την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που τώρα δηλώνει μετανιωμένος και πρόθυμος να πληρώσει και νοιάζεται πόσο θα μείνει στη φυλακή για να ξέρει πότε θα μπορέσει να πάρει την επιμένεια της κόρης του!

Η κάμερα που υπήρχε στο σαλόνι της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, αλλά και smartwatch που φορούσε η άτυχη κοπέλα αποτέλεσαν τα βασικότερα στοιχεία που ξεδίπλωσαν τις πραγματικές συνθήκες του εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα.

Ο 33χρονος πιλότος είχε καταλάβει πως ο κλοιός γύρω του έσφιγγε, όταν είδε τους άντρες από τη δίωξη ανθρωποκτονιών στην Αλόννησο. Έτσι λοιπόν, όταν πήγε αρχικά από την εκκλησία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, οι αστυνομικοί του είπαν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο ανθρωποκτονιών μαζί τους γιατί πρέπει να αναγνωρίσουν ένα δράστη. Δεν ήθελαν να τον προειδοποιήσουν, ήθελαν να τον έχουν σε ήρεμη κατάσταση. Όταν όμως ανέβηκε στον 11ο όροφο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κατάλαβε ότι αυτή τη φορά δεν θα έδινε μία απλή κατάθεση.

Οι αστυνομικοί δεν του παρουσίασαν τα στοιχεία που είχαν

Οι αστυνομικοί δεν του παρουσίασαν τα στοιχεία που είχαν, δεν του είπαν ούτε για το βιομετρικό ρολόι, ούτε για την κάμερα που τον έδειχνε να κοιμάται με το μωρό σε ώρα που δεν συνέπιπτε με αυτά που είχε πει, ούτε για την κίνηση στο κινητό του. Ξεκίνησαν μία συζήτηση μαζί του, τον ρωτούσαν αρχικά αν υπήρχαν προβλήματα στο γάμο του, αν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση τους, αν ήταν μία ταραγμένη συμβίωση από τη στιγμή που γεννήθηκε το μωρό. Άρχισε και τους έλεγε: «η κοπέλα ήταν ψυχικά ασταθής. η συμπεριφορά της είχε πάρα πολλές διακυμάνσεις. Πέντε μέρες ήταν καλά και δύο μέρες μετά ήταν στο κόκκινο και ξέσπαγαν καυγάδες με την παραμικρή αφορμή. Γι’ αυτό το λόγο είχα πάει στον ψυχολόγο για να μπορέσω λίγο να χειριστώ την κατάσταση αυτή. Η κοπέλα ήταν αρκετά χειριστική, επέμενε τα πράγματα να γίνονται με όσα η ίδια είχε στο μυαλό της

Όταν τελικά παραδέχτηκε ότι «εγώ τη σκότωσα» άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι

Όλα ξεκίνησαν στις 12:00 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 10 Μαΐου, όταν ο Μπάμπης, η Κάρολαϊν και η έντεκα μηνών κορούλα τους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σαλόνι της μεζονέτας της οδού Παναγούλη.

«Το βράδυ εκείνο, το μωρό έπαιζε κάτω στο ισόγειο στο σαλόνι και ήμασταν και εμείς μαζί με το μωρό. Κάποια στιγμή πήγα να σηκώσω το μωρό και η αλήθεια είναι ότι έκανα μία άγαρμπη κίνηση, τότε η Καρολαιν εξεμάνη και άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά λέγοντάς μου “πώς σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;” Δεν ήταν η πρώτη φορά, αρκετές φορές έκανε παρατηρήσεις για το ρόλο μου ως πατέρας. Όταν μου είπε τι πατέρας είσαι, ξεκίνησε καβγάς, ο οποίος λίγη ώρα μετά τελείωσε. Στις 00:15 η Καρολαιν ανέβηκε στη σοφίτα για να κοιμηθεί. Στις 00:30 πήρα και εγώ το μωρό και ανέβηκα επάνω στη σοφίτα. Το ακούμπησα στο πλάι της, ενώ η ίδια κοιμόταν . Όταν ακούμπησα το μωρό στο πλάι της, η ίδια από όλη αυτή την κίνηση ξύπνησε εκνευρισμένη και άρχισε να μου λέει ¨για ποιό λόγο με ξυπνάς; Πάρε το μωρό από δω”. Εγώ τότε της είπα “δεν θέλεις να κοιμηθούμε και οι τρεις μας μαζί;” και τότε σηκώθηκε από το κρεβάτι πήρε το μωρό και με μία βίαιη κίνηση σχεδόν το πέταξε μέσα στην κούνια. Μετά από αυτή την κίνηση φοβήθηκα ότι θα κάνει κακό στο μωρό, την έσπρωξα στο κρεβάτι έβαλα τα χέρια μου στη μύτη και στο στόμα της και τότε της έβαλα και μία μπλούζα στο στόμα. Νόμιζα ότι λιποθύμησε, αργότερα όμως κατάλαβα ότι είχε πεθάνει.»

 Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας αρχίζει να καταγράφει αυξημένους παλμούς στις 04:06 το πρωί της Τρίτης, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Μπάμπης και η Κάρολαϊν άρχισαν να τσακώνονται σώμα με σώμα.
Οι παλμοί, όσο περνούν τα δευτερόλεπτα αυξάνονται, δηλώνοντας ότι η Κάρολαϊν προσπαθεί να αμυνθεί από την επίθεση του συζύγου της, ο οποίος της έχει ρίξει στο κρεβάτι και προσπαθεί να την πνίξει. Πέντε λεπτά αργότερα, στις 04:11 το πρωί της Τρίτης της 11ης Μαΐου το smartwatch της Κάρολαϊν σταματάει να καταγράφει σφυγμούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι η νεαρή μητέρα δεν βρίσκονταν πλέον στη ζωή.

Από κείνη την ώρα και για ένα περίπου δίωρο μέσα στο σπίτι ο πιλότος περπατούσε και σκηνοθετούσε ότι ακολούθησε

Αφού κατάλαβε ότι η Κάρολαϊν είναι νεκρή, ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να «στήσει» τη ληστεία στο σπίτι, ακολουθώντας τα όσα του είχε πει ο εκπαιδευτής του για την εισβολή στο δικό του σπίτι κάποια χρόνια πριν. έριξε τα ρούχα από τις ντουλάπες, έδεσε το άψυχο σώμα της γυναίκας του, έβαλε το 11 μηνών βρέφος τους δίπλα στη νεκρή μητέρα του και δέθηκε για να πείσει.

«Σκεφτόμουν πώς θα γίνω πιστευτός, τι ακριβώς θα κάνω», είπε στους αστυνομικούς. «Έπνιξα το σκυλί έξω από το σπίτι και στη συνέχεια μπήκα στο σπίτι και το κρέμασα στην κουπαστή της σκάλας. Μετά έσπασα την κάμερα που υπήρχε μέσα στο σπίτι, μία οικιακή κάμερα για να βλέπουμε τις κινήσεις του μωρού. Πήρα την κάρτα sim και την πέταξα. Από κείνη την ώρα και μετά περπατούσα μέσα στο σπίτι, έπαιρνα το μωρό αγκαλιά κλαίγοντας» Οι αστυνομικοί κατάφεραν και ανάκτησαν τις μνήμες της κάρτας SIM, αυτό που δε γνωρίζουν ακόμα είναι αν πεταξε την κάρτα SIM σε κάποιον υπόνομο έξω από το σπίτι ή στην τουαλέτα του σπιτιού.

Για ποιό λόγο έπνιξε το σκυλί

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν “για ποιο λόγο σκότωσε το σκυλί;”, η απάντησή του ήταν «έπρεπε να γίνω πιστευτός σε εσάς και για αυτό το λόγο έπνιξα το σκυλί»

Τους περιέγραψε πως ακριβώς βρέθηκε δεμένος στο σπίτι. «Ποτέ δεν υπήρχαν χρήματα μέσα στο σπίτι, οι 9500 χιλιάδες ευρώ δεν υπήρχαν μέσα στο σπίτι, δεν είχαμε χρήματα μέσα στο σπίτι. Ήταν μία δική μου επινόηση…Ποτέ δεν πήρα την αστυνομία τηλέφωνο με τη μύτη, κανονικά με τα δάχτυλα ενεργοποίησα το κινητό και κάλεσα το 100 και στη συνέχεια τηλεφώνησα και στη γειτόνισσα» Έπειτα, ήρθε η αστυνομία, τον βρήκαν δεμένο και τον έλυσαν και ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα.

«Γιατί μας έλεγες ψέματα τόσο καιρό;»

Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί, “για ποιο λόγο μας έλεγες ψέματα τόσο καιρό;”, η απάντησή του ήταν «επειδή σκεφτόμουν το μωρό, και σκέφτηκα ότι δεν έχει μητέρα αλλά δεν γίνεται να μην έχει και πατέρα. Είχα βάλει στο μυαλό μου ότι θα θα μείνω με το παιδί και θα το μεγαλώσω εγώ. Συγνώμη που σας έλεγα ψέματα, εσείς όλο αυτό τον καιρό μου φερθήκατε σαν αδέρφια. Εγώ όμως σας έλεγα ψέματα και σας ζητώ συγνώμη

Χτες μετά την ομολογία του, μιλούσε μόνο για το μωρό. Ρωτούσε πότε θα δει το μωρό, τι ακριβώς θα γίνει με το 11 μηνών βρέφος και που θα καταλήξει το παιδί. Αυτό, βέβαια, είναι ένα μεγάλο ερώτημα καθώς θα πρέπει να δούνε ποιος θα κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού, οι γονείς του πιλότου ή οι γονείς της δύστυχης δολοφονημένης κοπέλας. Η τελική κρίση ανήκει στις εισαγγελικές αρχές για το που θα πάει το μωρό και με ποια οικογένεια θα μεγαλώσει.

Οι ψυχολόγοι περιγράφουν έναν άνθρωπο χειριστικό, ο ίδιος λέει ότι η κοπέλα ήταν χειριστική, άλλα και η δική του προσωπικότητα δείχνει ότι είναι χειριστικός και προσπαθούσε και αυτός να δει πώς θα χειριστεί την κοπέλα. Ως τώρα, δεν έχει ζητήσαει δικηγόρο . Λόγω τριημερου του Αγίου Πνεύματος θα μείνει αρκετές μέρες στα κρατητήρια. Χθες πέρασε το βράδυ του σε ένα γραφείο των ανθρωποκτονιών. Σχετικά με τη ψυχολογική του κατάσταση όπως είπαν οι αστυνομικοί, είναι σε κάποιο βαθμό ψύχραιμος, συνειδητοποιημένος τι ακριβώς έχει συμβεί, έχει συνειδητοποιήσει το πού θα καταλήξει ο ίδιος, το μεγάλο του άγχος είναι το τι θα γίνει με το μωρό.

Εκτός από τη δολοφονία της κοπέλας βαρύνεται και με το κακούργημα της δολοφονίας του σκύλου και οτι δεν είχε συνεργό. Δεν τον βοήθησε κανείς και τα έκανε όλα μόνος του.

Γλυκά Νερά

Ο 32χρονος πιλότος, από τη στιγμή που ομολόγησε, ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν εν βρασμώ γιατί η Κάρολαϊν αμφισβήτησε την ικανότητά του ως πατέρα, γιατί, όπως κατηγόρησε το θύμα, ήταν χειριστική και με ασταθή ψυχική κατάσταση! Όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι είπε στους αστυνομικούς πως είχε κάνει πρόβα για το πως θα δεθεί. Και στοιχεία πως έβγαλε από την κάμερα του σπιτιού την κάρτα της λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μετά τον τσακωμό στο σαλόνι δηλαδή.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια