Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται για να καταθέσει η «ψυχολόγος» της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής.

Η εξέλιξη έρχεται έπειτα από παρέμβαση του Συλλόγου Ψυχολόγων που ζήτησαν τα πτυχία της «συναδέλφου» τους μετά από τηλεοπτικές της εμφανίσεις και σχόλια για την προσωπική ζωή της δολοφονημένης μητέρας. Η ίδια απάντησε με εξώδικο, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε πτυχίο.

Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων: «Δεν είναι ψυχολόγος»

Το πρωί της Τρίτης μίλησε στο OPEN TV για την υπόθεση η πρόεδρος του συλλόγου Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα, η οποία επανέλαβε πως η επικαλούμενη ψυχολόγους του ζεύγους, Ελένη Μυλωνοπούλου «δεν είναι ψυχολόγος» και έχει κληθεί να καταθέσει το πτυχίο, ενώ παράλληλα ανέφερε πως «διέσυρε το επάγγελμα του ψυχολόγου».

«Εμείς την καλέσαμε 31 Μαΐου να μας καταθέσει το πτυχίο δεν έχει ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ούτε πτυχίο. Δεν είναι ψυχολόγος», σημείωσε η κυρία Μπουκουβάλα και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Έκανε επαγγελματική χρήση ψυχολόγου. Στο εξώδικο που έστειλε σε μας σαν επαγγελματική ιδιότητα ανέφερε ότι ασχολείται με υπνωτισμό και εναλλακτικές θεραπείες. Τι έκανε; Έκανε στην κοπέλα υπνωτισμό»; διερωτήθηκε.

«Η ιστορία θυμίζει πολύ τον ΙΑΝΟ που άλλαζε συνέχεια πρόσωπα. Είναι τίτλος του ό,τι δηλώσεις είσαι», σημείωσε η πρόεδρος και στη συνέχεια δήλωσε: «Ηθελαν να τα βρούμε εξωδικαστικά, είπα στη δικηγόρο της να επικοινωνήσει με τον νομικό μας σύμβουλο. Ποτέ δεν ξέρεις το κίνητρο του άλλου» και ξεκαθάρισε πως «ανεξαρτήτως της τραγωδίας είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε το ιατρικό απόρρητο. Ο ψυχολόγος απαγορεύεται να είναι μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του».

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια